torsdag 4 juni 2009

Sommar!

Hej svejs!

Kan ni fatta att det redan är juni! Bara ett par veckor kvar till midsommar! Nu kan man ju på allvar säga att det faktiskt är sommar! Och denna tid är ju den allra skönaste också med blommande vackra syrener i överflöd och skir vacker grönska. Mmmm....jag bara njuter:)

Efter ett par dagar med intensiv värme har vi nu fått lite svalare väder med regn mellan varven. Det gör inget:) Det betyder bara att allt blir ännu grönare och skirare i naturen och att allt man har planterat växer så det knakar!

Jag har passat på att plocka in lite syrener mellan skurarna:) En liten bukett har jag hängt upp på knoppbrädan i sovrummet. Där sprider dem härlig väldoft...

På skänken i vardagsrummet har jag ställt en vacker madonna och dekorerat med en rosenkrans av sötvattenspärlor. Både madonnan och rosenkransen hittar du här!

Ha en härlig dag!


18 kommentarer:

Anette sa...

Jaa, visst är det en härlig årstid nu.
Vilken vacker madonna.

Anette

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken vacker madonna och visst är årstiden underbar, den bästa på hela året.....
Kramis/LenaS

Evelina sa...

Umm, nu ska man bara njuta av allt i naturen! Det är en härlig tid vi har framför oss... Vilken mysig madonna du har. Kram Evelina

n o r d i n g å r d e n sa...

Din blogg andas lugn och romantik... så vackert med syrenerna i den lilla vasen, hängande, måste ut och plocka en kvist och likadant, bums. Ha en trevlig nationahelg! Mari.

Uttan sa...

Så roligt att titta in i din nätbutik!
Fint utekök har du fixat till också......
Ha det gott!
Kram!

Börjelundskan sa...

Hejsan Anna!

Först och främst vill jag lyckönska dig med den fina nätbutiken du har öppnat. Den blev genast ett habegär för mig, kommer säkert att handla av dig framöver. Sen har jag tittat in på din blogg titt som tätt, och bara den har ju eggat mina sinnen. Du tar jättefina
bilder som är sååå inspirerande.
Och jag håller med dig ÄNTLIGEN har vi sommaren här, hoppas vi får suga på den karamellen länge.

Kraaam Cin

Anonym sa...

Ja visst är det en underbar årstid med alla vackra färger och dofter. Fina bilder! Kram S

Mamma C sa...

Denna årstid är för ljuvlig.
Kram mamma C

lottens vita och gröna sa...

hej anna!
tycker precis som du, skönt att sommaren bromsar lite nu, sitter i uterummet jag och bloggar och hör hur det smattrar på taket, kan tänka mig att du sitter i ditt alldeles ljuva uterum med nu! din nätshopp är såååååååå fin, lycka till med allt! varmkram lotten

KLARA LAVENDEL sa...

Hej! Jaa jag vill inte att det ska gå för fort! Hos oss är syrenerna redan utblommade och borta! De brukade ju finnas på skolavslutningen. Tyvärr jobbar jag som mest då sommaren kommer, men jag njuter ändå av det fina man ser och värmen. Du kan kolla min hemsida så ser du var jag jobbar:)) www.vallersviksvardshus.se Kram Ingela

Marie sa...

Hej Anna!

Ljuvlig madonna och vilket fint utekök du har! Har också plockat in nya syrener idag, bäst att passa på innan de snart har blommat över.

Lycka till med din fina webbutik!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Ina sa...

Madonnor kn man inte få för många av, din är underbart vacker! Vilket underbart utekök ni har, skulle också vilja ha det. Vi har inte lagt så mycket arbete på trädgården än, har börjat "påta" lite så en liten piff kommer det bli i sommar och kanske framöver ett så fint utekök som ni har.
Måste kika in i din nätbutik, såå spännande!!
Önskar dig en härlig nationaldag!!
Kram Ina

Hanna sa...

Så fina bilder du visar här under!
Hanna

anythinggoeshere sa...

Such a pretty blog and really great pictures. I hope you have a happy weekend. xo Joan

Vardagens guldkorn sa...

Ja visst är syrenerna fantastiska! Nu vill man bromsa tiden lite, det blommar över så fort!
Kram Linda

Hemmet Är Min Borg sa...

å så fin madonna du har
kram Jeanette

LOPPISLIV sa...

Hej Anna! Vilken vacker madonna. Och så fin din nya webb butik är, så tjusig layout, ja allt ser väldigt inbjudande ut. Har varit inne och kikat ett par ggr redan :-) Ditt utekök ser så vackert ut också, härliga bilder, det gav mig lite tips om att ändra på mitt sk. planteringsbord på altanen och kanske skulle göra ett utekök där istället..Tack för all inspiration jag alltid får här hos dig...Kram Paula (PS: Du har mail :-)

Frusvea sa...

Vill bara tacka för leveransen av det underbara fatet. Extra glad blev jag för den fina tändsticksasken. Tack än en gång och du ger stor inspiration i varje inlägg i din blogg. Ha en trevlig vecka :)
/Cina