måndag 1 juni 2009

Utekök!

Hej hopp!

Åh vilken fantastisk helg det har varit! Vi har varit ute i trädgården hela helgen och fixat, klippt gräs, rensat ogräs och fyllt på täckbark i rabatterna. Vädret har varit så varmt och skönt att vi har dröjt kvar ute vid uteplatsen till sent på kvällarna med levande ljus och bara myst:)

Jag har även hunnit med att fixa iordning ett enkelt litet utekök vid uteplatsen. Det är rätt spartanskt men funkar så pass bra att jag kan fixa sallad och övriga tillbehör medans köttet grillas! Det är verkligen härligt att kunna vara ute och laga mat så här års och slippa stå i köket alldeles ensam. För det är ju oftast så det brukar bli...

Och idag, mina vänner, slår jag upp portarna till min nätbutik Piece of Heaven - hjärtligt välkomna in! Jag bjuder även de 10 första kunderna på en liten gåva!


Ha en härlig dag!


18 kommentarer:

Stora och små drömmar sa...

hejsan vilken underbar helg vi har haft helt fantastiskt. Ditt utekök är jätte söt och helt kanon att få en arbetsplats som man kan förbereda maten då ni grillar ha en härlig dag kram jessica

Ewa sa...

Hej!
Fin nätbutik!! Mycket "ljuvligt" ;)
kram Ewa

Helena sa...

Vilken härlig nätbutik, ska kolla mer senare idag! Kram Helena

LenaS sa...

Åh vilket fint utekök och lycka till med webbutiken!
Kramis/LenaS

Maliva`s verden sa...

Grattis med ny nettbutikk..masse fint du selger...Titter innom igjen jeg:O)Klem fra Maliva

Anonym sa...

Hej! Vilket vackert och mysigt utekök. Lycka till med nätbutiken! //S

Mamma C sa...

Grattis till din nätbutik, ska ta mig en ordentlig titt.
Kram Mamma C

Snuttan sa...

Ohh vad fint

Kram
Åsa

Anette sa...

Oj, vilken fin nätbutik. Jag har ett liknande album som jag köpte tidigare iår, jag tycker dom är vackra.

Lycka till.

Anette

Sussi's dreamzone sa...

Jätte fint utekök. Gillar verkligen tallrikshyllan :)

Guldkant På Livet sa...

Ett stort GRATTIS till dig min bloggvän, "Piece of Heaven" är en jättefin webbutik, du har gjort det bra! Den är länkad. Mycket vackra ting och unika.

Vilket urfint utekök, det ser lite kontinentalt ut på er bakgård, så snyggt och inte "för mycket" som en del utekök är, sobert, matchande, passade bra till den lilla vita gruppen bredvid. Mycket fint. Nu fick jag lust att göra ngt likn, men var....

Önskar dig stort LYCKA TILL med butiken!!! Mari.

Annas skattkammare sa...

Hej Anna! Så urfint utekök du fixat! Super verkligen! En fråga, vart har du köpt dina utemöbler? Letar som en tok efter sådana caféstolar.
Kram /Anna

lavendel mio sa...

Ååå for et nydelig utekjøkken:))
Ja nå har sommeren kommet!!!
Kram:)

Nina sa...

Vad fint det är vid eran uteplats, jätte mysigt, det har jag inte tänkt på att man kan göra så där, man står ju alltid på var sitt håll när man ska grilla, nä, det där var jätte fint.
Kramar :)

Nina sa...

Hej igen!
Jag måste tillägga att nätbutiken var jätte fin, fina grejer.
Kram:)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket fint utekök, ser så inbjudande ut där bredvid möbeln. Och vilken fin webb-butik du har, bra att det finns både antikt och nytt. Ska genast anmäla mig för nyhetsbrev.
Kram till dig
AnnaMaria

Underbara Hem sa...

å så fint
kram Jeanette

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲