onsdag 26 juni 2013

Sommarfyndat!

Nämen hej igen:)

Ville bara visa vilka fina auktionsfynd jag gjort senaste månaden och som jag är så himla glad över!

Eftersom vi flyttar till ett mindre hus så är det en hel del möbler som jag verkligen tycker mycket om men som tyvärr inte kan flytta med! Bland annat min kära antika kökssoffa (snyft) samt våra två stora sköna loveseat fåtöljer som jag bara älskar! Vårat nuvarande vardagsrum är nästan 40 kvm stort, men i nästa hus är vardagsrummet bara 25 kvm så det finns helt enkelt inte tillräckligt med plats för de stora fåtöljerna...

Kökssoffan känns jättesvårt att göra sig av med! Jag har verkligen försökt hitta en lämplig plats för den i "nya" huset utan att lyckas. Men men, sånt är livet!

Därför har jag istället valt att leta efter "nya" fina fynd som jag vet får plats och som kommer att förgylla vårt nya hem! Några av dem har jag redan lyckats hitta, bland annat ett par vackra antika 1800-talsstolar med ljuvligt petit point tyg i rygg och sits, ett 1800-tals klaffbord med kurviga ben som passar fint till stolarna, ett matbord i gustaviansk stil med fleuroner och kanelerade ben och ett ljuvligt gustavianskt golvur från 1700-talet som bara tar andan ur mig! Bara tanken på att golvuret nästan har 250 år på nacken får mig yr:)

Nedan några bilder på mina auktionsfynd...

Ha en skön kväll!

Kram!2 kommentarer:

Anonym sa...

helt underbar klocka

Villa Björkenäs Backen sa...

Då fina saker ! oj oj....

Ha en fin vecka

Kram