söndag 9 juni 2013

Nu är vi på gång!

Hej alla raringar!

Nu händer det grejor! Altanen är riven och allt är klart inför dräneringsarbetet/isoleringen som påbörjas i nästa vecka! Det blir ju inte så fint i trädgården när man gör ett sådant här stort jobb men det kommer att kännas jätteskönt när allt är klart!

Visst var det trist att riva altanen men vi sitter nu och knåpar på hur vårt blivande uterum ska se ut som kommer att ligga där altanen stod. Det blir inget uterum i år men förhoppningsvis nästa! En tillfällig altan får vi nog fixa till i väntan på att uterummet ska stå klart.

Börjar bli så ivrig att få allt färdigt, men det kommer att gå rätt snabb nu! En stor hög pärlspont ligger och väntar på att bli uppsatta i hall, trapphus och övervåning och jag planerar vilka möbler vi ska ta med oss samt vad vi ska köpa nytt! Eller nytt och nytt blir det inte så mycket av utan mer antikt. Har lagt bud på några fina gustavianska matbord så jag hoppas att jag vinner något av dem! Blev så glad över ett litet kurvigt klaffbord från 1800-talets sista hälft som jag nyligen fyndade för 300 kr på ett av de stora auktionshusen! Det har jag målat vitt och ställt in i vardagsrummet!

Kunde ju inte låta bli att pynta bordet med en bunt gamla böcker och en duva i gjutjärn,  i vårt för övrigt tomma hus:) Tog några snabba bilder med mobilen så de är inte de allra bästa bilderna tyvärr...

Nu ska jag slå mig ner ute i kvällssolen och njuta av lugnet före stormen:)

Ha en härlig söndagskväll!
1 kommentar:

Ett Vitare Hem sa...

Åh det kommer bli så bra och bordet är så underbart!
Ha en fin vecka!
Kram/Lena