lördag 20 juli 2013

Vitt vitt vitt!

Hej hej!

Hoppas att ni njuter för fullt av sommaren för nu är den verkligen här! Dessvärre är det inget vi hinner göra just nu då vi fortfarande renoverar huset och jag har precis börjat rensa ut möbler här hemma och börjat packa! Men snart så...:)

Vi har hunnit en bit sedan förra inlägget! Golven har blivit vita och vi har även tänkt om vad gäller köksgolvet! När vi tog bort det relativt nyinlagda trägolvet (passade inte ihop med övriga trägolv samt att det låg så högt) så fann vi ett helt ok grangolv under! Vi bestämde oss för att behålla och måla det istället för att lägga in nytt! Vi har dock inte slipat golvet med stor slipmaskin utan endast lappat och lagat lite  och därefter målat vitt! Senare ska vi måla diagonala ljusgrå rutor, men det får bli ett pyssel när vi väl bor där!

Golven har vi målat med Flúggers golvakrylat, halvblank i kulören "Ghost white"! Nu får vi hoppas att det inte börjar spöka bara:)

En stor guldspegel med vackra gustavianska detaljer har fått en plats i vardagsrummet och bara det gjorde enorm skillnad! Snart ska vi bygga elementskydd och sedan är det mesta klart i vardagsrummet. Nischen är dock inte klar ännu då även det är ett pyssel att hitta passande gamla fönster/dörrar till! Eventuellt får vi bygga egna dörrar...

Nu ska jag fortsätta packa! Det tar liksom aldrig slut...

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: