tisdag 3 februari 2009

Små detaljer i mitt hem

Hej hej!

Idag blir det lite detaljbilder från mitt hem!

Blommor kan man ju bara inte få för mycket av, särskilt denna tid på året! Jag har köpt mig ett par ljuvliga doftrankor med vackra vita blommor - en av dem får stå i sovrummet och sprida väldoft. Den gamla väckarklockan har för länge sedan slutat att fungera men den är fin att bara ha framme som prydnad:)

På en bord har jag samlat lite smått och gott såsom gamla glasskålar, terriner och ljusstakar...

Jo, jag skulle gärna vilja tillägga en sak: dunkuddarna som jag hade som innerkuddar i mina nysydda alster har jag valt att byta ut till syntetkuddar istället! Djurplågeri är helt oacceptabelt och bland det värsta jag vet. Dessvärre hade jag inte sett det grymma inslaget om hur det går till att plocka dun när jag sydde kuddarna!

Jag önskar er en trevlig dag!

:)Anna



17 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh instämmer, blommor kan man inte få för många av. Just nu här hemma har jag mani på lökar av alla slag.Underbara bilder från hemmet blir alltid lika glad att kika in till dig. Ha en underbar dag.
Kramis Tess

annashusidingtuna sa...

Fina vårbilder!
Kram Anna

Lantliga drömmar sa...

Blommor är helt underbart! Jag har körbärskvistar som det är en massa knopp i, det kommer bli så vackert när dom slår ut i blom. Appropå dun så har mina söner 9 & 11 givit mig en rejäl utskällning då jag har en canada goose jacka. Dom har helt rätt, så det blir till att hänga undan den. Nilla

Mamma C sa...

Härliga bilder, vilken gammal väckarklocka.
Kram Mamma C

Linneas Hjärtefröjd sa...

åh,vilka härliga fräscha bilder...
jummie :) underbart!

ha en syperduperdag!!
kram linnea

Anneli sa...

Jättefina härliga bilder...
Kram/Annelie

Rosenvit sa...

Detaljbilder är finfint. Blev störtförälskad i din väckarklocka. Det kanske är tur att den inte fungerar, såna klockor brukar ticka vansinnigt högt och ringsignalen brukar vara hysterisk.

Kram
Anna

Annika sa...

Hej Anna!
Härligt med lite nya blommor.. och doftrankor som luktar så ljuvligt har ett par själv men de blommar inte just nu... Väckarklockan är jättefin.
Vist är det hemskt det där med duntillverkningen, det är nästan så att man vill slänga iväg allt man har av dun...fast det tjänar nog inget till..bättre att sluta köpa nytt. Kuddarna du sydde är mycket fina...
Kram Annika

Hanna sa...

Tack för titten, vackra bilder.
Hanna

Lantligt i stan sa...

Fina bilder du visar! Håller med dig om djurplågeriet, jag väljer också bort dunkuddar.
Kram Anki

Interiörboden sa...

Hej!

Jätte fina bilder du visar.
Och väckarklockan var jätte fin, kul att bara ha den framme :)

Och jag måste säga att jag tycker att kuddarna i förra inlägget är jätte fina :)
Det gjorde du bra, som med allt annat du gör :)

Jag håller med dig med dunkuddarna, jag kommer aldrig mer att köpa äkta dun, det är ritkigt djurplågeri!!

Ha en jätte bra kväll.
Kram Sandra

Två systrar sa...

åh så fint!! Doftrankor är härliga, kan dofta lite väl ibland bara:-) Vad kulatt ni fått in magasinet till butiken...hoppas de finns kvar!! Kram C&M

Jenny sa...

Sååå vidrigt med den där dunhistorien, man fattar inte hur det kan pågå, för det är inget nytt utan har varit uppe förr. Jag som vägrat dun i många år fick en smärre chock när jag insåg att det är fjädrar i mina nya (sen i höstas) Ektorpsoffor från IKEA. Och IKEAS leverantör står på svarta listan, vojne vojne! Ja, jag kommer inte att kasta ut mina soffor men precis som du köper jag ALDRIG mer något med en fjäder i. /Jenny Ps. Himla fina kuddar!!!

n o r d i n g å r d e n sa...

Så vackra bilder! Och en sån klocka har du med, sån skulle jag vilja ha, så läcker!

Ja, visst var dte bara så hemskt med fåglarna, man fattar inte hur folk kan göra så, ovasett pengar, jag skulle hellre svälta än göra en levade varelse illa! Bra de visar på tv all djurplågeri, fast själv klarar jag inte av att se det, alltför smärtsamt... Bra du bytte kuddar. Mari.

Maria ( Idekroken ) sa...

Så fine bilder :) Blomster er vakkert! Og klokken var spesielt søt.
Klem Maria fra Idekroken

Tulipa sa...

Nej, vem kan sova gott på dun nu!
Fullständigt ofattbart...men att man inte tänkt innan...hur får de dunen...i alla fall trodde man ju att det var fridfullare metoder!

Gillar klockan. Och doftrankor är vackra och doftande...mmm!

Kram!

Pixi sa...

Gillar din luffarslöjdluftbur!! Såå snygg!!! Mycket godbitar du bjuder på !=)