onsdag 12 december 2007

Målarprojekt och tidsbrist!

Åh vad jag önskar att dygnet hade fler timmar! Jag känner att jag inte hinner med allt just nu!

Den envisa hostan är kvar och gör mig lite försvagad:) Trots det satte jag igår kväll igång ett målarprojekt som jag länge funderat på. Jag målar om ett vardagsrumsbord och har än så länge bara grundmålat det! Jag hoppas att jag har det klart till fredag och då kan ni kanske få se en bild av hur det blev:)

Nu hinner jag inte så mycket med här idag, men jag önskar er alla en härlig dag! Här skiner faktiskt solen nu och temperaturen ligger på 0:an - kanske kanske blir det snö?

:)Anna


9 kommentarer:

Nina sa...

åh jag har funderat länge på att ta mig an mitt vardagsrumsbord....kanske orkar jag det tack vare dig ...hoppas hostan snart ger med sig...Glad Lucia önskas !

Wickans värld sa...

Hoppas hostan släpper snart.
Jag har bara grundmålat mina småbord också... o en massa andra saker. Det luktar för mycket att måla inne nu o jag tar inte ut allt i snickarboa...
Ta´t lugnt, du med!!

Anonym sa...

Här kommer en hälsning från en insnöad, hoppas att du mår bättre snart! Bilden du visar är jättefin!

Karin i Villa Grå sa...

Hej!

Vilket vackert arrangemang! As usual... :-) Jag skulle bli chockad om du visade något som inte är vackert ;-)

Enligt vädergubbarna och -gummorna på teve blir det en grön jul i år i större delen av Sverige. Men hoppas kan man ju alltid. Vi kan väl hjälpas åt att hålla både fingrar och tår!

Krya på dig!

Kram, Karin

Karin( Myrtenochsilver) sa...

Jag har precis målat mitt soffbord och min tv-bänk vita och man blir så glad när det är färdigt och undrar förståss varför man inte tog tag i det tidigare...Vilken vacker bild du visar såå fint arrangemang. Krya på dig och massor med kramar! Karin

spetsar och änglar sa...

Hoppas att du snart blir kvitt den eländiga hostan!Din bild är underbar på ditt arrangemang,du är så duktig.Ha en härlig Onsdagskväll trots hostan Kram /Heléne

Marie sa...

Underbart arrangemang! Visst önskar man att dygnet hade flera timmar, det är så mycket man vill hinna göra. Det är ju tiden innan jul som är den allra mysigaste tycker jag. Vad kul att du också målar ditt vardagsrumsbord, ska bli spännande att få se resultatet.

Krya på dig!
Kram Marie

Signes Vind sa...

Jaså en till som blivit förkyld och som tappat farten i julförberedelserna. Hade inte alls kalkylerat med att bli sängliggande men nu är jag äntligen på benen. Hoppas din hosta blir bättre snart så du får sova.

Dorthe ♥ sa...

Stackars dig! Hoppas att du kryar på dig snart.

Kram
Dorthe