fredag 28 december 2007

Jag har fått ett pris:)Hej hopp! Jag har fått ett pris av bloggvännen Designe! Priset innebär att hon uppskattar min blogg vilket känns jättekul! Tack snälla du för dina berömmande ord om min blogg:)

Nu ska jag välja ut 5 st bloggar som ska få denna utmärkelse, men oj så svårt det är! Jag blir så inspirerad av så många bloggar och det är verkligen inte lätt att välja ut endast ett par stycken. Men jag gör ett försök:

Jennys hem & harmoni: En av de allra första bloggarna jag fastnade för! Jenny har ett otroligt vackert hem och är dessutom mycket kunnig inom Feng Shui. Hon delar gärna med sig av sina tips att få ett vackert och harmoniskt hem! Både Jenny och hennes man är dessutom otroligt duktiga på att renovera gamla möbler såsom månbord, antika skåp och vackra gamla skrivbord!

Karin Krut: Många är de skratt som bubblat när jag läser Karins blogg! Hon skriver otroligt målande och roliga inlägg! Hon är även en fena på att måla och tapetsera och hon gör fantastiska fynd på soptippen som får mig grön av avund:)

Linnéagården: Mycket härlig och inspirerande blogg från ett vackert hem i lantligt romantisk anda! Alltid lika kul att göra ett besök hos Madeleine:)

Mias Landliv: Underbar blogg med vackra bilder och arrangemang! Mia är så fantastiskt duktig på att sy att jag blir alldeles mållös:) Hennes vackra hem är romantiskt inrett i bästa English cottage stil!

Spets & snor: Helena är en stor inspirationskälla med sina vackra bilder och roliga inlägg! Hennes hem är en dröm för alla som älskar vitt - och det gör verkligen jag:) Ett fantastiskt vackert hem:)

Idag visar jag en bild från det sista av julens gotter! Har tömt en chokladask och lagt upp de sista bitarna i en gammal pressglas skål på fot. Tycker att chockladaskar är lite trista och dessutom är de skrymmande! Sedan kunde jag inte motstå att köpa en knippe vita tulpaner när jag var och handlade idag - det ger en föraning om våren och snart är vi ju där:)

Ha en härlig eftermiddag - nu ska jag laga lasagne!

:)Anna

10 kommentarer:

Ett hus i vitt sa...

Jag var först idag :-)! Grattis till priset, förstår mycket väl att din blogg är omtyckt. Jag gillar också dom bloggarna som du räknade upp. God fortsättning! Kram, Anette

Dorthe ♥ sa...

Gott Nytt År!

Kram
Dorthe

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Grattis till priset,God fortsättning Maria Villa Nyhem

Husbilsresan sa...

Grattis till utmärkelsen!Den är du väl värd =)
Mums vad det ser gott ut med chokladen....och man får verkligen vårvibbar av tulpanerna.
Ha en skön helg!Kram!

Solsjö - Under en vind sa...

Tulpaner är verkligen vår!! Det ska jag införskaffa efter nyårshelgen! FInt med choklad i skål istället...askarna är verkligen fula...men gott är det!
Grattis till utmärkelsen, det förtjänar du med dina alltid lika fina bilder!!! Bra val av nya också! Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!! Kram!

Maria sa...

Bra val på bloggar, det finns så många som är så inspirerande!

Designe sa...

Gillar alla dessa bloggar som du gett utmärkelse till!

Va gott det ser ut med godiset! Ha en fortsatt fin helg! Kram på dig!:)

Jennyshemochharmoni sa...

TACK snälla Anna för dina fina ord! Jag blir rörd :) Skickar en bamsekram till dig och passar på att önska dig ett riktigt gott nytt år!

MiaMaria sa...

Låter underbart...tulpaner!!!!!!!!
Älskar dom speciellt VITA!

Gott Nytt År!
Miamaria

Lilla Blanka sa...

Grattis till utmärkelsen! (Jag fick oxå en av Designe och blev oxå såå glad)
Javisst var det svårt att välja ut några i sin tur..!
Kram
Mia