torsdag 20 december 2007

I väntan på...

Här sitter vår lilla tomtenisse, vid sidan av granen i väntan på julafton och julklappsutdelningen:) Några klappar har redan blivit inhandlade och inslagna, men än är jag inte färdig! Som tur är har jag ytterligare ett par dagar på mig!

I morgon kommer en journalist och en fotograf hit från Aftonbladet. De ska göra ett julreportage hemma hos oss! Det blev lite kort varsel så granen blev klädd redan i går och idag har jag sprungit runt och fixat, tvättat, strukit och donat mest hela tiden:)

Nu ska jag laga lite mat, sedan blir det ännu mer tvättandes! Kom på att jag måste hinna putsa upp mina silverljusstakar också för de har börjat anta en guldig färg!

Ha det så bra!

:)Anna

15 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh vad roligt att dom kommer och fotar hos dig..är det Micaela som kommer ?
Hon har nämligen varit hos mig o syrran också...
Hoppas att det går bra ...
Kram Anette

Beas sa...

Men vad kul...vad många bloggägare det är som blir uppvaktade nu inför jul av diverse tidningar. Jättekul tycker jag. Nu är det vi som mer styr marknaden och dess efterfrågan, tidigare var det mer tidningar och butikskedjorna. Det tycker jag är jättesunt.

Ditt hem kommer bli jättefint på bild. Ser fram emot att läsa det. Lycka till!

Bea

Marie sa...

Men vad roligt, ditt hem kommer bli sååå fint på bild i tidningen. Vad spännande, lycka till!

Kram Marie

Karin i Villa Grå sa...

Vad kul! Vi köper aldrig Aftonbladet dock, så jag är nervös för att missa ditt hem! Vet du vilken dag det publiceras? Du kan väl berätta!

Kram, Karin

Mitt hem i Frankrike sa...

Vad spännande med att Aftonbladet kommer hem till er !!

GOD JUL på dig !

Maria sa...

Lýcka till, det kommer säkert bli jättefint!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anna, nej men vad är det du säger, ska du ha ett repotage från ditt hem med Aftonbladet, grattis, va himla skoj, det ser jag fram emot, meddela vilket nummer det kommer md i! Som om du inte hade nog ändå nu innan jul med allt vad det innebär, nu måste du dona inför detta med, men oj va kul ändå, du har ett sånt vackert hem så det kommer bli toppen! Härligt julig bild med vackra klappar!! Om vi inte "ses" innan måndag så vill jag passa på och önska dig en riktigt GOD JUL redan nu!! Mari.

Någon på Stinsen. sa...

Vilka underbara paket!! Enkla och elegantA!/ia

Designe sa...

Va skoj att aftonbladet kommer! Kul att det är så många bloggare som hamnat i tidningen på sista tiden! Då måste du säga till om när det kommer ut så man hinner köpa tidningen! Vilken söt bild med tomten och paketen! KRAM :)

Tea Kristin sa...

Så morsomt at Aftonbladet skal ta bilder hjemme hos deg! :) Kjempefint bilde med pakkene og den søte nissen din! :) Lykke til med fotoshooten!

Ann-Catrin sa...

Oh vad underbart..det kan jag förstå de vill göra ett repotage om ert vackra hem.
Spännande att se sen"
Må så gott A-c

husnummer30 sa...

Det låter ju superskojigt!!! Är också lite suger på att få reda på när det kommer i tidningen - man vill ju inte missa! (Tur att vi far hem till Sverige imorgon...)

Supersöta paket du gjort! Gillar speciellt det fina bandet.

God Jul! //Jill.

Lilla Blanka sa...

Åh grattis vad skoj!!! Är det "Hemma-bilagan" som kommer till helgen?
Kram
Mia
PS gullig bild!

Elzie sa...

Vad kul det låter.
Ville bara kika in och önska dig en riktigt god jul.
Ha det så bra.
Kram Elzie

Unknown sa...

Va fint du har det! kramis