måndag 9 september 2013

Ett enklare liv!

God morgon!


Hoppas helgen har varit bra! Vår har varit toppen med ett helt fantastiskt väder!

Nu när vi har bott i detta hus några veckor kan jag bara konstatera att vi numera lever ett enklare liv!

Bara en sådan sak som att kunna promenera till affären en tidig lördagsmorgon för att köpa nybakat bröd till frukosten känns helt underbart! Att slippa ta bilen varje gång man ska någonstans...

I lördags tog maken och jag en promenad ner till vår fina lilla skärgårdshamn som numera endast ligger ett stenkast bort! Vi åt middag på Rökeriet, satt utomhus och njöt. Solen fullkomligt gassade från en klarblå himmel och det vimlade av folk i hamnen. Jättemysigt!

Något annat som också har gjort livet enklare är vår nya centraldammsugare! Ha ha kanske inte så jättekul att skriva om här men oj vilken skillnad mot att gå med sopborste och skyffel, eller släpa runt på en gammal klunsig dammsugare upp och ner för trapporna. För det har jag gjort sedan vi flyttade in, och med 2 katter som springer in och ut och med vita golv  har jag haft en del att göra! I helgen installerade maken äntligen centraldammsugaren!

Uttagen har vi satt i arbetshöjd så det är enkelt att jobba med den. Maken har gjort ett toppenjobb med att installera så att rördragningen är helt dold, vilket var lite trixigt i ett gammalt hus. Ett av uttagen till övervåningen fick vi fälla i ett trappsteg och dra rören under trappan ner till entréplan och vidare ner till källaren där centralenheten står.

Inte så kul med bara bilder på en dammsugare så jag avslutar detta inlägg men en bild på mina nya ljusglas som jag tycker är sååå fina!

Ha en härlig dag!Elegant design

Trådlös, lätt och tyst...Städningen går som en dans!

Ved som skräpar ner gör inget längre:)

Uttag i antikborstad mässing

Ett uttag i trappan!

Lite "off topic" - nya ljusglas från Jeanne d'Arc Living! Finns i min webshop!

Inga kommentarer: