tisdag 3 september 2013

Bleka pasteller!

Hej!

Oj! Redan september! Var tog augusti vägen?

Jag har tillbringat helgen och gårdagen med att ställa i ordning mitt varulager och min nya arbetsplats! Hyllor har kommit upp och varor har packats upp! Känns skönt att få det gjort:) Snart kan jag öppna min webshop igen!

Förutom fix med lagret så har jag inte kunnat motstå att dekorera några speglar med ljusslingor, bl.a hallspegeln! Ja jag vet att det fortfarande är sommarväder ute, men det ser så mysigt ut med tända ljusslingor, och det mörknar snabbt om kvällarna så här års!

Har även fixat lite i köket och tillfört några bleka pastellfärger! Väggarna där går ju i ljus avokadogrönt och en tallrikshylla i en vackert blekt blågrå nyans passade bättre än väntat! Köpte en snygg kökshandduk på Ica igår som som ser ut som en antik mjölsäck som också passade bra i köket då den svarta texten matchar köksluckornas svarta handtag.

Saker och ting flyttas runt och byter plats med varandra mest hela tiden! En gammal sykorg klädd med rosigt tyg som matchar färgen på tallrikshyllan och köksväggarna står just nu på en av köksbänkarna fylld med antika linnehanddukar och den gamla vågen fylls ständigt på med doftande rödrosiga äpplen från trädgården...

Kram!


3 kommentarer:

Mitt Mysiga Hem sa...

Ljusslingor funkar alltid! Så mysigt. :-)

Ett Vitare Hem sa...

Jättefint!
Ha en riktigt härlig onsdagkväll!
Kram/Lena

FruFröjd sa...

Vilket härligt mönster draperiet i hallen har!
Med vänlig hälsning,
FruFröjd