fredag 19 april 2013

Gyllene fynd!

Hej i vårsolen!

Igår var jag på loppisrunda! Det var ett tag sedan jag lyckades fynda något men igår blev det full pott!

Jag har länge letat efter guldspeglar och jag har letat speciellt efter en större rokokospegel som jag planerat ha i vårt blivande sovrum! Igår hittade jag den plus en till vacker spegel i oscariansk stil! Blev sååå glad!

Jag har sedan tidigare hittat ett konsolbord i gustaviansk stil som jag ska fixa en bordsskiva till (tänkte ge mig på att försöka marmorera bordskivan själv med vit och svart målarfärg samt högblank lack) och den fina rokokospegeln kommer att passa perfekt ihop med konsolbordet!

Kunde inte låta bli att hänga upp speglarna i vårt nyrenoverade blivande sovrum:) Jag ska byta ut det lilla vita klaffbordet mot ett antikt vitt skrivbord med mässingsbeslag senare...

Och så har vi äntligen valt och beställt tapeterna till vardagsrummet! Det blev en vacker medaljongtapet med mönster i silver och pärlemor mot en ljust linnebeige bakgrund! Tror det kommer att bli bra!

Nu står en skön helg framför oss men denna helg ska vi inte tillbringa i "Kråkslottet" och renovera! Nej det står bokslut på schemat och lite trädgårdsfix så jag håller tummarna för att det blir härligt väder:)

Ha en trevlig helg!
5 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Kommer att bli så fint ! :)
Ha en god helg !
Kram.

Madame Petite sa...

Vad underbart fint ni får det!!! Helt i min smak! :) känner mig som hemma... våra hus är som syskon!

Underbara speglar och kristallkrona... skrivbordet fick jag hjältklappning bara av att läsa om.

Blir faktiskt full i skratt.. tycker vi verkar vara lika som två blåbär. Inte nog med hus byggda samtidigt och lika innuti... dessutom precis samma stil... i stort sett samma intressen, yrke... och våra gubbar dessutom... ja menar, hur stora är oddsen!!!???

Kramar!

Anna sa...

Tusen tack snälla ni:)

Hi hi Jenny! Jag kan bara hålla med dig:) Ganska ovanligt att ha så många gemensamma nämnare och aldrig ens ha träffats! Det måste vi göra någon gång!

Kram!
:)Anna

Designe sa...

Åh va härligt! Blir så fint i ert "nya" gamla hus! :) I helgen ska jag göra din goda köttfärslimpa!:)

Ha en fin helg!
Kram

Maria sa...

Hej där. Nu sitter jag ner en stund med regnet och haglet forsande ner här utanför. Må så gott från Maria