söndag 3 mars 2013

Vårens början!

Känner mig så oerhört lycklig över att våren har tagit sin början! Den 20-21 mars infaller vårdagjämningen så mars månad är faktiskt en vårmånad! Och i slutet av mars är det påsk så det är mycket trevligt att se fram emot nu:)

Vi fortsätter arbetet med att renovera vårat lilla hus! Varje lördag och söndag tillbringar vi vår tid med att spackla, slipa och måla! Helgerna bara svischar förbi. Denna helg har maken satt klart renoveringstapeter i sonens sovrum samt målat taket. Jag har målat stucklister - 16 meter - som nu ligger på tork. Nästa helg sätter vi upp dem och målar klart väggarna och sen är sonens rum färdigt!

Har också beställt tapeterna till vårat sovrum i helgen! Vårat sovrum står nämligen på tur att fixas i ordning efter sonens! Tapeterna som jag har valt kommer från Midbec och är en vacker medaljongtapet med vit bakgrund och  ljusgrå medaljonger med inslag av lite rostrött! Tror det kommer att bli fint ihop mot det ljusa grangolvet, stucklisterna och den söta kristallkronan som jag nyligen fyndade på auktion!
2 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fint det kommer att bli, kan tro att ni längtar tills ni kan flytta in !! Tusen tack för det lilla fågel redet som du packat ner som extra bonus i mitt paket...!! Alla sakerna var sååå fina, idag ser du några av sakerna på spegeln i vårt sovrum på min blogg ...
Kraaam Anette

Linneagården sa...

Hoppas du haft en bra mars månad. Nu är april redan här. Kommer nog bli jättefint i erat sovrum med tapeterna.
Vackert!

Ha det gott i vårvärmen.
//m