måndag 31 december 2012

Gott slut 2012 - Gott nytt 2013!

Så har vi kommit fram till årets sista dag - i morgon är det 2013!

Idag tog vi en lång och skön sovmorgon, vaknade till sol, plusgrader och takdropp vilket gjorde mig på riktigt gott humör:) Älskar att se hur snön smälter bort och det gröna gräset som skymtar fram påminner om att våren snart är här!

Maken och jag firar nyårsafton på tu man hand för första gången på många år! Det är drygt 20 år sedan vi var själva en sådan här dag! Dottern har flyttat hemifrån och firar i år tillsammans med sin pojkvän i Lund, och sonen firar med sina kompisar!

Bordet står dukat för två i vitt och silver och en knippe krispiga tulpaner ståtar i mitten - maken och jag ska nu sätta igång och laga vår middag - det blir en smarrig 3-rätters meny att se fram emot ikväll!

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!


!
4 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Tack för alla underbara inlägg under året!
Önskar dig ett Gott Nytt År av värme och innerlig glädje stor!
Stor Nyårskram!
Raina/Stenlycka

Jenny sa...

Gott nytt år! Tonåringen drar iväg på eget partaj, så det är jag och tioåringen och hans pappa. Maten är planerad, det blir en trerätters, men så jäkla typiskt mig att inte tänka alls på dukningen!!! Nu får jag dra fram någon duk och stryka tror jag :)

Kram,
Jenny

Fågel Blå sa...

Så otroligt vackra bilder!
Önsnkar dej ett riktigt Gott Nytt År
Kramar Kathrine

Designe sa...

Så vackert du gjort! Där kunde ni nog njuta även om ni var på två!:) Ni äter ju alltid så fantastiskt god mat! Man sitter och dreglar när man läser era menyer!:)

Ett gott nytt 2013 önskar jag er! Kram