söndag 16 december 2012

Lite nytt i butiken!

Hej!

Här rullar dagarna på i ett hektiskt tempo! Det är renovering på fritiden och full rulle i butiken i veckorna - mycket ska hinnas med innan julafton! Börjar känna lite småpanik för hur jag ska hinna blir klar i år med julklappsinköp, julgran och all mat men det brukar lösa sig:)

Jag har tagit fram en underbar kollektion av rokokoporträtt - konstrryck på canvasduk - till butiken! En stor del av inspirationen till dessa fann jag hos Jenny med bloggen Madame Petite. Jag har dock alltid gillat dessa 1700-talsmålningar och gjorde för några år sedan mina egna kopparstick efter porträtt av Alexander Roslin! Detta inlägg kan du läsa här: http://annashuspalandet.blogspot.se/2008/08/antika-kopparstick.html

Idag visar jag ett par porträtt ur kollektionen: Dam i blått och Marie Anoinette i storleken 40x50! Dessa är uppspända på kilramar så de ser ut som äkta oljemålningar.

Ha en härlig dag!
4 kommentarer:

Madame Petite sa...

Se där, super fint! Äntligen någon som säljer det jag letat efter så länge!!!!!

Tusen tack sötaste Anna för att du omnämner mig! Det blev jag så glad och överrakad av! :))

Många kramar!

Madame Petite sa...

Jag la in en länk till dig i mitt inlägg om att vara sin egen konstnär! Säljer du kilramar också eller vet någon bra att köpa ifrån? :)

http://madamepetite.blogspot.se/2012/11/att-vara-sin-egen-konstnar_14.html

Anna sa...

Åh tack fina Jenny! Självklart vill jag nämna dig i inlägget eftersom du inspirerade till detta med dina vackra 1700-tals alster!

Insåg genast att de skulle passa i mitt sortiment och jag har redan fått beställningar:) Ja jag säljer kilramar till porträtten. De köper jag från en lokal konstnärsbutik som dessutom är granne med vårt "nya" hus:)

Kramar!
:)Anna

Ett Vitare Hem sa...

Åh så vackra!
Ha en fin vecka som kommer!
Kram/Lena