fredag 28 januari 2011

En unik möbel!

Hej hej!

Så var det fredag igen och en skön helg att se fram emot - härligt!

Förra helgen var jag i en antik & kuriosabutik och hittade lite fina saker! Militära Unicalådor från P18 på Gotland i militärgrönt och gråbrunt med fina detaljer som läderremmar, nitar och beslag. Lådorna är från 30-40-talet!

Jag gjorde ett riktigt kap tycker jag och har nu ställt alla lådor på varandra och på så sätt få ett alldeles unik förvaringsmöblel! Just nu huserar den i hallen, men bara ett tag då jag har den till låns. De tillhör nämligen butiken och ska säljas.

Det är så kul när man springer på lite originella saker på loppisrundor och i antikaffärer! Mycket av det jag köper in till butiken skulle jag mer än gärna vilja behålla för egen del, men det är ju helt omöjligt! Det finns inte plats för allt helt enkelt:)

Men en del gamla ting får dock gärna förvaras (av flera skäl) inne i vårt hus istället för på lagret i väntan på ett nytt hem! Som dessa läckra Unicalådor t.ex. Denna helg ska jag på ett nytt loppisbesök - jag håller tummarna för att jag hittar något roligt även denna gång!

Ha en härlig helg!


7 kommentarer:

Pysselpalatset sa...

Hej, verkligen unikt... så himla fina... smörj in dem med sko fett så håller de längre och får en djupare och härligare yta.... bra tips även till bokryggar i läder... Men det kanske du redan visste.. kram j

Zinkhjärtat ♥ sa...

Jätteläckra lådor! Det blev en jättehäftig möbel:)

Hoppas du har en skön fredagskväll!

Stor Kram Annelie ♥

Marita sa...

Vilka snygga lådor!! Vilket fynd du har gjort! Jag skulle inte heller kunnat motstå dem....skitsnygga!!!
Kram, Marita

Louise sa...

Wow!! Verkligen tuffa!!

Anna sa...

Mycket vackra! =)

LantlivsAnette sa...

Men åhhh så fina, du kan det där med att nosa upp fina saker du !!
Kraaam Anette

PRINCESSGREENEYE sa...

Die Truhen sind ein TRAUM !!!!
Liebe Grüße aus Deutschland
Jacqueline