onsdag 19 januari 2011

Vårkänslor!

Hej!

De senaste dagarna har vårkänslorna vaknat till liv! Takdropp, plusgrader och lite solsken har gett mig en del av inspirationen tillbaka och jag känner mig glad och förväntansfull! Snart snart är det vår på riktigt!

I väntan på den försöker jag skapa lite vårkänsla inne! Jag har satt pärlhyacinter under glaskupor, plockat fram mina plädar i pudriga pasteller och draperat över soffor och fåtöljer så det känns ljust, lätt och fräscht.

Jag kunde inte låta bli att pynta med lite vaktelägg i en glasskål fast jag vet att det dröjer ett tag tills det är påsk! Tycker de är så söta och de påminner mig om att det kommer en vår även i år:)

Ha en härlig dag!
7 kommentarer:

theromanticrose sa...

Atmosfera rilassante!!!Bello,molto bello.Saluti,Rosetta di theromanticrose

Madame Morell sa...

Jag förstår att du inte kan hålla dig. Så söta de är de där äggen.
Jessika

Marita sa...

Å vad gulligt du har gjort! Äggen är ju helt bedårande!! Ja, visst ser man fram emot lite ljusare dagar, lite torra trottoarer, fågelkvitter....mmmm våren är ju bara för underbar!
kram, Marita

Anneli sa...

Hejsan.

Ja...nu längtar vi nog alla till våren...
men vi får göra så gott vi kan för att fixa till det lite inomhus.

Äggen var ju jättehärliga, så fina.

Ha det gott,
Kram Anneli.

Min lantliga dröm sa...

Längtar också till våren, idag var det sådant väder, krispig luft och solsken:) har redan börjat spåna på årets påskpynt....

Ha det bra!

Maria sa...

Tittar in i stugan så här på torsdagen. Vad fint du fått det. Blir påmind om vaktelägg...har inga sådana, dom är ju sååå fina. Och våren kommer snart. Tänk att vi kan längta så. Gör dig en härlig dag fr. Maria

Bland Mossa och Tegelsten sa...

Så härligt med pärlhyacinter...och pastellfärger :)
Påsk ja, visst är det en underbar högtid...då är det vår!!
Kram Therese