tisdag 20 oktober 2009

Goding...

Hej!

Jag har kommit över en riktig goding:) En underbar liten antik lampa i emalj med lamphållare i porslin och tygsladd! Kolla in! Men en transparent glödlampa med synliga glödtrådar tycker jag den blev superfin.

Den hänger just nu i allrummet, ovanför mitt skåp med jalussidörrar som jag målade i vintras...Tycker den passar jättebra där:) Fast den skulle bli lika fin i badrummet, eller ovanför köksbordet. Men jag har den bara till låns ett tag. Under produktfotograferingen. Jag har nämligen köpt in den till butiken, men måste erkänna att jag gärna skulle vilja behålla den:)

Ha en mysig dag!


9 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh vilken underbart fin lampa, förstår att du blev sugen att ha den själv..
Kraaam Anette

Karin sa...

Hej Anna!

Du lägger ut så mycket fina saker här ... Jag är så nöjd med ljusstakarna jag köpte av dig för ett tag sen, dom förgyller verkligen rummet. Kommer du ihåg att du gav mig råd angående en möbel jag skulle måla om? Den är färdig nu och jag blev jättenöjd med resultatet. Utan dina råd hade jag säkert börjat måla med pensel och inte roller, som ju fungerade hur bra som helst ! Om du vill se hur det blev kan du kika på min blogg, jag la ut den där igår.
Ha det bra!

Ett Vitare Hem sa...

Åhå vilken underbar lampa!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Ingalill sa...

Åh, vilken underbar lampa!! Jag har också fastnat för lampor där man ser glödlampan. Vi köpte en nytillverkad lampa i helgen med genomskinligt glas. Vi satte en STOR klar glödlampa i den. Vackert!! Ha det gott!!

Margrethes hus og hage sa...

For en søt lampe :)

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Viveka i Bläckhornet sa...

Åhhhhhh vilken snygging!

Den kanske blir kvar hos dig :)

Kram Viveka

Krusidull sa...

Tänk vad vissa saker bara är så vackra!! Lampan är ju underbar.
Kram
Krusidullan

Hanna sa...

Så fin!
Hanna

Annas skattkammare sa...

Såå snygg! Förstår att du vill behålla den till dig själv! =)
Trevig helg!
Kram /Anna