lördag 20 september 2008

Jag ska bara...

Hej på er!

Jag har fått så otroligt mycket energi och inspiration så här i hösttider! Vet inte om det är alla vackra färger i naturen eller den klara kyliga luften som gör det, men det fullkomligt bubblar i mig:) Känner ni igen er? Det är såå mycket jag vill göra, ta tag i och fixa. Dessvärre räcker inte tiden till och det gör mig frustrerad!

När jag har den här känslan, att vilja göra saker, då vill jag inte att något annat kommer i vägen! Jag tycker att allt tar för långt tid, som t.ex att handla, plocka upp matkassarna, laga och äta mat när det är tusen andra saker som jag hellre vill göra:) Ofta springer jag ifrån matbordet utan att ha ätit klart för att "jag ska bara"...

Igår var jag på besök hemma hos mamsen och där hon bor växer mängder av vildvin! Självklart kunde jag inte låta bli att ta hem ett par slingor:)

Här har jag draperat en av slingorna över en spegel. Kolla vilken otroligt vacker färg bladen har, helt fantastiskt egentligen att naturen kan skapa något så vackert!

Något annat som är vackert är det breda crémevita gamla spetsbandet. Det får bara ligga på skänken under spegeln och vara till lyst...

Jag önskar er alla en härlig höstdag!

:)Anna18 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vackert det där vildvinet var!

En sådan där spegel är jag så sugen på.

Kram Maud

Anonym sa...

Såå vackert!

Hmm, jag skulle behöva lite hjälp till en idé jag har.... kolla här: http://lorei.se/blogg/2008/09/20/butiker-och-loppisar/

Jenny Oak Fae sa...

VACKERT! Jag tänkte också ta in lite vinrankor idag, de har dock inte hunnit bli fullt så röda här nere.

KRAM, Jenny

<3

Stämningsfullt sa...

Fantastiskt vackert!!
Ha en bra helg.
Kram!

Lilla huset på prärien sa...

Mmm... verkligen jättefint! Vildvin är härligt! Och den spegeln var ju superduperfin! Är den från House Doctor eller?

Kram Jenny

Annas skattkammare sa...

Så fint det blev! Vilka underbara färger det är i naturen nu.. Så vackert! Känner förresten igen mig så i det du skriver.. Skulle vilja göra så mycket, men hinner inte.. fast jag blir inte bara frustrerad, jag blir deppig och stressad! Inte kul alls.
ha en trevlig helg! Kram /Anna

Skatan sa...

Vilket otroligt vackert vildvin! Ja, naturen ger en verkligen inspiration just nu. Också jag har idéer och arbetslust som jag inte har haft på länge. Det är härligt att känna eftersom det ger ny energi i sin tur...jag kanske gör ett sista boa-ryck innan bäbisen kommer. Kanske är kroppen och sinnet konstruerat så? Vad vet jag...

Det var i alla fall verkligt vackra bilder du visade upp idag!

Njut av helgen.

Kram,
A.

Lilla Trollbacken sa...

Ja du, det blev verkligen vackert!vilken underbar färg!
Har oxå drabbats av pysselenergi. Inte har man lust att laga mat och tvätta inte!!!
>Kram'
Gabrielle

Casa Loda sa...

Vilka vackra bilder du visar, så fint med vildvinet och spetsen. Och visst känner man igen sig i det du beskriver. Har man fått en idé om något man vill göra, då är det ju det som gäller.
Ha det så bra!

Annika

lottens vita och gröna sa...

tänk så enkelt och ändå så svårt, du får verkligen till det på ett alldeles underbart sätt! ha en underbar helg! varmkram lotten

Gita sa...

Ja visst känner jag igen det där bubblet, men sen vill inte riktigt orken tyvärr. Vildvinet var bara så underbart vackert!

Leamarlené sa...

Det är nog höten som ger så mycket inspiration att man hamnar i en bubbla och ingen annan får komma in...själv har jag kännt så i ett par månader..jag har fastnat. Men det kommer nog en tid när allt bara stannar.
Vildvin är så vackert. Min har inte blivit röd än och jag bor norr om stan.
kram Marlene

Ljuva ro sa...

Vilka snygga ljusstakar!!!

Evelina sa...

Jag håller med dig, jag bubblar också av kreaktivitet och inspiration... hoppas bara att det håller i sig länge....

Vilken fin blogg du har! /Evelina

Monica sa...

Hej !!
Precis sa kanner jag ocksa !!!!
vem har tid och lust att handla /stada nar den kreativa andan har tagat in !!!
Jag tror att det ar hosten som far oss att bli aktiva som aldrig forr.....vi har kopplat av pa sommaren och nu vill vi verka !!
Perfekt som du gjort att hamta in vackra saker fran naturen,sa man inte blir helt innesittande redan,for hosten ar ju trevlig att njuta utanfor hemmets vrar ocksa !!
Vackra bilder som vanligt !!
Ha det bra,
Monica i Rom

Viola sa...

Hejsan ANNA, känner så väl igen mig, jag är en människa som det hela tiden bubblar i, nya projekt och idéer svämmar nästan över och ibland blir jag frustrerad att jag inte hinner, är en kvinna som bara ska... när jag fått för mig något och då besitter jag inte en stor portion tålamod, har precis kommit hem med en översvämmad bil från Österlen med många nya saker som ska hitta sin plats hemma och som ska säljas i butiken, ibland kan det enkla bli så vackert som din slinga, kram VIola, oj det blev visst väldans långt...

Marie sa...

Så vackert det blev med vildvinet. Vilken härligt röd färg, gjorde sig så fint mot det silvriga och vita. Här bubblar det också av idéer, är sååå frustrerande att dygnet inte har lite fler timmar!!!!!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Sofia på Me and my home sa...

Vackert som alltid Anna!!
Känner igen det där med frustration när tiden inte räcker till till allt roligt man vill... men så är det väl ! :)
Kram och ha en fin vecka! (med mkt roligt pyssel :))