fredag 17 augusti 2007

En skål med plättar...

Är det någon växt jag måste köpa stup i kvarten så är det plättar i luften! Jag blir nästan ruinerad på detta sätt eftersom jag ständigt måste byta ut dem då de inte överlever någon längre tid hos mig. Jag vet inte varför de dör, för jag vattnar regelbundet och tillför näring 1 gång i veckan. Ja det är väl bara att inse att jag inte har några gröna fingrar!

Men så länge de är så här vackra, njuter jag av dem i fulla drag!

Ha en härlig fredag!

:)Anna


10 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Å så inbjudande det såg ut med det röda vinet på den gamla brickan!! Sån fin bild!! Såna små dukningar gillar jag, jag serverar så ofta jag kan från såna brickor, är så fint!! Ja, plättblommor är toppen men har nog ganska lätt att ta till döden skulle jag tro... Ha en skön helg och njut av vinet! Mari.

Anonym sa...

Veldig skjønn plante, og en av de få som overlever hos meg, men det er kanskje for at de VELDIG sjelden får vann....lever gjør de iallefall...
God lørdag!

Solsjö - Under en vind sa...

Skönt att det inte bara är jag som inte fixar plättarna! Murgrönor brukar överleva ett halvår oss mig...sen måste jag köpa nya...Blomsterförsäljarna måste ju också överleva tänker jag då.... Ha en underbar helg! Kram!

yes sa...

Vist är dom fina och skira! men inte alls min melodi, köpte mig en planta iaf - den delade jag till två. Den ena står nu i lilla köksfönstret ovanför diskbänken - så när den vill ha vatten så borde ju jag komma ihåg att ge även den andra som är plaserad på paradhnadukshyllan . Vi får se om det fungerar :)Fundring - såg din vackra bricka med vinet på...låter man det vara oputsat eller hur gör man? Verkligen en inbjudande bild!
kram ylva

MiaMaria sa...

Det ser verkligen fint ut./ Maria

Marie sa...

Plättarna är verkligen kinkiga, överlever inte så värst länge hos mig heller. Fina bilder!

Kram Marie

yes sa...

Vet inte om jag svarat dig på funderingarna om mitt väggord :) om inte så kommer här svaret: väggordet är tryckt på plastfilm med matt svartfärg. Min dotters kille håller på med sånt hela dagarna på sitt jobb - fast då handlar det inte om små väggord utan lastbilar etc. som ska ha olika tryck/dekaler monterade. Snäll som han är så ordnar han vad svärmor vill ha!
kram ylva

Brunkullan sa...

Nä..plättarna klarar inte jag heller...inte heller murgröna...
Men funderar på att köpa mig den konstgjorda sorten!
Men det är ju inte riktigt samma sak:-)

Susanne

Anonym sa...

Oj, det här inlägget hade jag missat! :)..vilket fint silverfat som vinet med glasen står på!..Plättar är fina...och även hjärtan på tråd! :) Kram

Anonym sa...

Prova att inte ge dina plättar så mycket vatten - mina trivs utmärkt då de får vatten VÄLDIGT sällan!

:-)