söndag 1 juli 2007

Minisemester!

Helgen har försvunnit rätt snabbt tycker jag, men vi har ändå hunnit med en del. Vi har - tillsammans med några vänner och deras barn - tillbringat några härliga dagar i Göteborg!

Vi tog x2000 ner i torsdags morse och har haft 3 helmysiga dagar i Göteborg, med shopping, god mat, Liseberg och hotellvistelse med underbar frukost! Det har verkligen varit mysigt. Vädret var skapligt, om än lite blåsigt, men vi klarade oss i alla fall från regn!

När vi flanerade längs med Kungsgatan hittade jag en underbar inredningsbutik som heter Grönbergs Interiör! Åååå, jag ville ha precis allt därinne! Men det var rätt så dyrt, så jag bet ihop köpte faktiskt ingenting! Men jag gick där och tummade på ett par läckra affischer med fransk text från Le Crapaud, och var verkligen jättesugen på att köpa den, men en liten affisch kostade närmare 500:-så jag hoppade över det! Men jag kom inte därifrån helt tomhänt! En massa inspiration fick jag med mig hem, så vi får se vad det blir av det:)

Väl hemma igen så kom solen äntligen fram och det blev riktigt härligt sommarväder! Så härligt att vi passade på nu ikväll att åka och ta ett kvällsdopp innan solen gick ner!

Nu ska jag slå mig ner i orangeriet och bläddra lite mer i senaste, helt underbara numret av Vakre Hjem!

Ha det gott!
:)Anna



14 kommentarer:

Signes Vind sa...

Håller med Grönbergs Interiör är verkligen beroendeframkallande. Man kan gå där länge länge och upptäcka nya saker hela tiden. Roligt att ni hade det mysigt här i Göteborg trots att vädret var lite till o från.

Anna sa...

Vi har också varit där på minisemester och jag hittade några härliga butiker. Nu minns jag inte om jag hittade den du nämner, men Vilda änglar bl.a oj så mycket fint.

Det är en härlig stad!

Ha en härlig start på nya veckan. Nu ska jag schamponera hundarna innan jag hoppar i säng.

Kram Anna

elin1976 sa...

Vakre hjem var virkelig flott denne gangen. Masse gode tips og inspirasjonsbilder. Heg elsker dette bladet - min bibel. he he. Ha enflott kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

Interiørhuset sa...

åhj...for noen nydelige bilder=) Høres ut som dere hadde en flott og innholdsrik dag. Jeg syns du var flink som var innom en flott inredningsbutikk og ikke kjøpte med deg noe.

LantlivsAnette sa...

Åhh vad mysigt ni har haft det..du..den butiken skulle man gärna vilja var i och kika runt..Kram Anette

Anonym sa...

Det är ju aldrig helt fel att komma hem med en hel massa inspiration heller :D

Maria sa...

Skönt med en minisemster! Och roligt att komma hem utvilad och inspirerad.

Anonym sa...

Åh va härligt med minisemester! Kul att du hittade en kul butik oxå! det är ju aldrig fel! Vilka söta somriga bilder du visar! Jag har bett sambon svetsa igen hålen i min zinkbalja så jag ska kunna ha vatten i min oxå m blommor! :)
Själv så har jag min första semesterdag idag och var på loppisutflykt igår! :) Kram

Brunkullan sa...

Grönbergs...måste lägga på minnet nu när vi ska dit om några veckor!! Synd på priserna dock...men kolla kan man ju alltid:-)
Till Haga ska vi ialla fall.Mest för fikat de har på ett av kaféerna där, men också för alla mysiga småbutiker!
Som gamla stan och ändå inte....

Susanne

n o r d i n g å r d e n sa...

Lät som en mysig trip till Götet, Grönbergs interiör lät mysigt, det vill jag se! Du måste berätta om du fann ngn mera butik som var besöksvärd med rimliga priser, jag kommer ev att åka dit senare i sommar... Du har ett mysigt orangeri, vilken fin bild med baljan med alla blommor i!! Mari.

Eva Agnes sa...

Det låter härligt med en sådan utflykt till Göteborg. Bra att du kunde hålla dig från att köpa i den dyra butiken.
Du har ju en mamma som gör underbara saker. Jag hade varit salig om jag hade haft en sådan mamma....
Kramar Eva Agnes

Rara Ting sa...

Vilken härlig blogg du har! Verkligen inspirerande bilder. Låter som en mysig butik i Göteborg - kanske får bli en liten semestertrip dit så småningom...

http://anglagard.blogspot.com

Marie sa...

Håller med, Grönbergs är en jättevacker butik. När vi bodde i Göteborg var jag ofta där och kikade. Fina bilder du visar.

Kram Marie

Amoroso sa...

Åh vilken skön shoppingrunda du verkar ha haft. Göteborg är verkligen härligt i shabby syfte! Jag rekomenderar varmt Balders hage nästa gång du åker dit. Det är en mysig affär som ligger i närheten av Brunnsparken och där finns sååå mycket fint.