tisdag 3 juli 2007

Blandade karameller!

I går efter jobbet, slank jag förbi en lokal loppis för att se om något nytt kommit in - och det hade det! Jag fick tag i en söt liten vit engelsk kanna med vackert vågmönster för 25:-, och ett gammalt nothäfte med lätt sepiafärgade blad för 10:- Kannan blev perfekt till en gullig sommarbukett, och notbladen kan man nog hitta på mycket med:)

Sedan har min mamma tillverkat ytterligare en trådkrona till mig! Tack tack, den är jättefin tycker jag och har fått en central placering i hallen!

Idag var jag förbi en blomsteraffär och köpte lite nya grönväxter: plättar i luften och en silvergirlang som jag tyckte var jättefin! Den fick stå tillsammans med den nya trådkronan!
I blomsteraffären hittade jag även ett vackert lejonhuvud som jag inte kunde låta bli att köpa!

Väl hemma fick jag ett ryck och satte igång och målade om en stor spegel som var guldfärgad! Gissa vilken färg den fick? Tycker att den passar bättre in nu, eftersom allt jag har går i vitt, grått eller i silver!


Nu ska jag avsluta för idag och istället titta på Allsång på Skansen! Ha en härlig kväll!

:)Anna





17 kommentarer:

Anna sa...

Så fin trådkrona din mamma gjort. Blev förtjust i lejonhuvudet också, du har hittat det på en blomsteraffär? Jag har inte sett något häromkring, men det var ca 3 veckor sedan jag var till en sådan iofs. Jag har också målat en spegel vit idag :). Jo, nu har jag fått ihop knivar, gafflar, skedar och teskedar av Gammelfransk men det stör mig att de är olika långa. Söker vidare. Hur putsar du dina?

Ursäkta att det blev lite långt inlägg.

Anna

LantlivsAnette sa...

Ojj så fint alltihopa..lyckliga du som fick tag i ett nothäfte..det kan du använd till mycket, ser att du redan börjat..trådkronan och spegeln..mmm..mycket fint..Kram

Granne med Selma sa...

Jösses vilken fin trådkrona. Glöm inte att säga det till din snälla mamma :-)
Mvh Sussie

Färjtorp sa...

Så fina fynd du gör! Nothäftet var inte dumt till sånt du verkar ska göra =)

/Johanna

Färjtorp sa...

Så fina fynd du gör! Nothäftet var inte dumt till sånt du verkar ska göra =)

/Johanna

Hem och Lycka sa...

Å vad mycket snyggt! Notbladen är ju en kanonidé att slå in ljus i och ge bort istället för en blomma..

Mia sa...

Kjempefin kanne, og sååå billig da. Og kronen din mor har laget er bare så sart og vakker. Og så speilet da, så utrolig vakker i sin nye hvite farge.

Susanne sa...

Fina saker som alltid i din blogg. :-)
Tycker notbladen var lite extra fina.
Har massor av projekt här, men får liksom inte saker gjorde. Får ju ingen tid över. Hmmm kan det vara så att de tre barnen (särskilt den minsta) tar mkt tid? ;-)
Hur som helst, alltid lika trevligt att läsa din blogg.

n o r d i n g å r d e n sa...

Å så fint du har det hemma hos dig! Och din mamma har blivit kungakronetillverkaren nummer ett! Snart får hon öppna webbutik för alla bloggare! Jättefin var den där i hallen och vilka fina fynd du gjort, notblad är ju så vackra i sig och kannan, så billigt, vilket fynd!! Spegel blev jättefin den med!! Regniga hälsningar från Dalarna!

Anonym sa...

Åh va mycket fint! Fint att göra strut av notpapper!..söt krona hon gjort igen! Snyggt!..Spegeln blev ju kanon!Ha det så skönt :) Kram

Anonym sa...

Vad din mamma är duktig!!!

Jag skulle vilja lära mej att göra sånt...

Jaså, du vågade dig på att måla guldramen... Det gjorde jag också för ett par dar sen!(då var det mycket som föll offer för penseln -lampfästen i mässing - ljusstakar etc)
Min dotter suckade och sa att det var finare förut. Men det tycker inte jag!

Hilde sa...

Du har en veldig koselig blogg og en kjempe fin stil.
OjOj.. Din mamma er utrolig flink, må jeg bare si, så flott trådkrone hun har laget til deg. Du har fått kjøpt deg mye fint, altså. Er på jakt etter slik notebok jeg også, kan lage masse fint av det.
Ha en flott kveld videre!

Marie sa...

Så mycket vackert du visar. Du är så himla duktig på att arrangera allt så fint.

Ha det bra.
Kram Marie

Interiørhuset sa...

åh..så masse fint,jeg likte alt sammen,med det løvehodet og noteheftet hadde jeg virkelig kunne ha tenkt meg her hjemme=)

elin1976 sa...

Så flott mugge. Liker slike hvite mugger så godt. Speilen ble nydelig. Jeg har også en speile som jeg vurderer om jeg skal male. Nå er det gangen som står for tur. Ha en skjønn dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Jennyshemochharmoni sa...

Vilka härliga bilder!! Så ljuvligt! Otroligt fina fynd! Ha en skön vecka! KRAMKRAM

Anonym sa...

ici encore, une sélection d'objets très raffinée ...