måndag 9 november 2009

Myshelg!

Hej!

Hoppas helgen har varit bra! Jag har och maken har haft en riktig myshelg. I lördags hade vi en trevlig dag på mässan! Det var ju tre mässor samtidigt och vi besökte Mat- och vinmässan. Där passade på att prova goda viner och andra smarriga delikatesser.

Väl hemma framåt kvällen kunde vi sätta och vid ett vackert dukat bord och äta Flygade Jakob som dottern överraskat oss med:) Förutom att hon handlat och lagat maten så hade hon dessutom städat och tvättat! Vilken underbar dotter! Tusen tack gumman:) Vi njöt verkligen av kvällen!

Söndagen blev en lat dag med sovmorgon och långpromenad och maglagning i skenet från massor av levande ljus!

I morse tog jag en tur till Ica för att fylla på förråden och hittade till min glädje årets första hyacinter! Det blev ett par stycken som fick följa med hem och nu väntar jag bara på att de ska slå ut och sprida den där ljuvliga doften som får en att komma i riktig julstämning:)

Något annat som skapar skön stämning denna mörka månad är min stora och pampiga kyrkokandelaber! Det är en elljusstake som sprider ett varmt och milt sken som verligen liknar stearinljus. Passar så bra som advenstljusstake men är lika fin att ha framme året om. Kyrkokandelabern finns just nu i butiken!

Ha en härlig dag!



9 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Vilken härlig helg ni haft. Sånt laddar man batterierna på.

Den ljuslyktan står högst upp på min önskelista. Har skrivit den med stora bokstäver så vi får se om de fattar vinken...hihi.

Kram viveka

blomsterboden i skanör marie sa...

vilken underbar blogg du har, jätte inspirerande.
kul att man hittade hit=)
Hur gör man för att få bilderna så som du har dem, små bilder i en stor?????

Jag kommer med all säkerhet tillbaka!

Kramkram marie

Monica sa...

Hej,
så många fina ting du fått in i butiken, måste nog bli en order snart... bara jag får tid att sätta mig ned i lugn och ro...
Hälsningar Monica, blogg Betongkrukan

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken underbar helg!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Tuikku sa...

Oh what a wonderful blog and butik you have. It was so nice I found my way here- now will check out more from your butik...
Have a nice autumn!

Pysselpalatset sa...

Låter som rena lyxhelgen.... Flygande Jacob.... ummm så gott. och så har du hittat hyasinter... den doften är det inte mycket som slår. ha en god tisdag kram Jeanette

Ingalill sa...

Vilken underbar helg !! Visst blir man oerhört glad och stolt när barnen verkligen visar sin bästa sida?? Hyacinter låter härligt, måste ut och jaga några jag oxå. Ha det gott!!!

Vitaboet sa...

Åh så vackert du har det. Den där kandelabern är rent ut sagt fantastisk!!!!!

Ha en supermysig kväll. Kram Camilla

Mångmamma sa...

Längtar också efter att "fynda" hyacinter snart!
Trevlig vecka.