lördag 21 november 2009

Lite nytt...

Hej på er!

Veckorna rusar fram och snart är det dags att tända första ljuset i adventsljusstaken! Mysigt:)

Än har jag inte hunnit med alla saker jag planerade redan förra veckan. Fattar inte vart tiden tar vägen? Iofs så känns det som sent på kvällen redan vid 15-tiden på eftermiddagen, men det är ju bara för att det då är så mörkt.

Idag får ni se lite nytt som jag fått hem till butiken:) Det har varit lass efter lass med varor som har kommit under veckan så jag har haft fullt upp med att packa upp varor, styla och produktfota:)

Bla.a kom denna vackra urna som man kan tro är typ 100 år och har stått ute lika länge:) Den har en fantastisk autentisk patina av väder och vind...

En annan nyhet är den fina trälådan med fack! Perfekt att förvara lite fint pyssel och pynt i, eller kanske ha som advenstljusstake! Med blockljus istället för kronljus, samt grön mossa, lite kanelstänger och några små kulor i fattigmanssilver... Finns att köpa här!

Nu ska här fixas lite inför kvällen! Våra goa vänner R och S kommer på besök och maken och R ska fixa middagen! Som min vän S sa: An offer we can't refuse! Vi tjejer kan istället få sippa lite vin och komma med små goda råd till kockarna i köket! Det uppskattar de säkert:)

Ha en trevlig helg!6 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh den urnan var ju helt underbar!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anna, Helläcker urna och facklåda, du har så vackra ting och framhäver det på allra vackraste sätt!!! Mari.

Marie - Systrarna sa...

Det lät som en en perfekt lördagskväll - hoppas det blev det också!
Jättefin urna, en sån där vill ha-urna... ;-)

mvh/Marie - Systrarna -

LOPPISLIV sa...

Hej Anna! Hoppas ni fick en underbar lördagskväll igår, vad härligt det lät med att makarna lagar maten och att ni tjejer fick sitta sippa vin och bli lite bortskämda! Nej, ett sånt erbjudande tackar man ju inte nej till :-) Urnan är helt underbar, sååå fin! Stor kram Paula

Louise sa...

Låter som en verkligt lyxig lördagskväll!! Lådan du visar är så fin.

Hanna sa...

å fina bilder.
Hanna