torsdag 31 juli 2008

Ljus i mörkret!

Hej på er!

Så här sent i juli är kvällarna betydligt mörkare än för bara en månad sedan! Då är det mysigt att tända ljus utomhus:)

En lykta från Lisbeth Dahl hänger i plommonträdet och sprider lite mysbelysning.
I grusgången upp till huset har vi satt lampor som tänds i skymningen och som lyser vackert på den vita sjöstenen...

Visst är det väl härliga kvällar just nu! Ljumma och sköna. Att kunna slå sig ner på uteplatsen med en pläd att vira om sig, ett glas svalt vitt vin och lite tända ljus. Ett bättre avslut på dagen kan man nästan inte begära! Jo förresten: Om man ändå slapp myggplågan....

Ha en skön dag!
:)Anna



22 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ja! Sambon satt ute och skulle läsa sitt nummer av Kadens igår (cykeltidning) men det blev så mörkt att han fick gå in vid 22 tiden. Har inte ens tänkt tanken på att man kan tända sina ljus i vackra lyktor! Det ska jag göra nu :)

Tack för tipset!

Kram Jenny

♥ Fyra årstider sa...

Vad fint du har i din trädgård. Älskar att tända ljus och mysa.
Kram Lotta

Mamma C sa...

När jag läste ditt inlägg tänkte jag, gud så skönt att slippa myggen. Men i din sista rad där kom dom på tal. Dom för bajjade småkrypen. Men man ska inte klaga.
Kram mamma c

Viola sa...

God morgon, håller med dig att det är så mysigt att tända ljus ute i trädgården. Det blir verkligen mörkt nu redan efter 22-tiden, men mörkret ger mig faktiskt blandade känslor. Hos mig knyter det sig lite i magen för att sommaren börjar att lida mot sitt slut och hösten börjar att krypa inpå. Men nu är det den här dagen som gäller och då njuter vi fortfarande av blå himmel och faktiskt inga mygg, ha en bra dag önskar dig Viola

n o r d i n g å r d e n sa...

Så mysigt med pläden den vackra med rosor över bänken och jättefin lykta! Så idylliskt! Oj va kul, jobb i inredningsbutik, lyckan är fullkomlig: ) Önskar jag kunde jobba mer i "min" butik med men man får vara glad över det lilla, funderar på att utnyttja min blogg som anslagstavla för jobbsök snart, det andra jobbet är ju i Sthlm som du vet, jobbigt att pendla..nej du, Vackre hjem bilder är det knappst men tack ändå snälla du! Tjingeling, måste ila till jobbet!! Mari. ( läckert med de små inpackade tvålarna i skålen i inlägget under! )

Unknown sa...

Åh så härligt det ser ut! Visst är det väl skönt med dessa ljuva sommarkvällar! Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så mysigt det ser ut! Så fint ni har det :)
Ha en bra dag.
Kram!

C De-sign sa...

Du har så rätt... man ska stanna ute sent nu.....jag har turen att inte ha mygg...kan du fatta.. vet inte varför men det är aldrig mygg här!!!! har öppet på vid gavel hela nätterna, inte en enda mygga! Så underbara bilder du visar....jättefint har du det! Kram fr C

Jenny Oak Fae sa...

Vackert!!!

I sommar har jag inte märkt av ett endaste mygg faktiskt..!

Kram, Jenny

<3

Annas skattkammare sa...

Ljus är så mysigt såhär om kvällarna.. Jag tände två ljus härom kvällen och det var så ljummet så vi kunde sitta ute och spela kort till midnatt! Sen fick jag skrapa bort stearin grån bordet men det var det värt. Jättefin lykta!! Kram /Anna

Marie sa...

Visst är kvällarna helt ljuvliga, men visst märks det att det blir mörkt fortare nu. Mysigt att tända ljus och vira in sig i en filt. Otroligt nog har vi inga myggor där vi bor, det är verkligen helt underbart att slippa dem!
Jättevackra bilder!

Ha en trevlig helg Anna!
Kram Marie

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Anna!
Åhh, visst är det mysigt att tända ljus om kvällarna....och vilka kvällar vi har sen, helt underbara.
Fina bilder du visar som vanligt njuter jag av dom.
Ha det gott Kram Malin

Ina sa...

Såå fint ni har det och ja visst är det härligt med dessa ljumma kvällar men man märker att det mörknar tidigare och tidigare... Vi får njuta så länge det varar!!
Kram på dig!!
Ina

Madicken sa...

MYYYS MED LJUS! Det tycker så klart jag med! Och jag tycker också , precis som du, INTE om myggen, blinningarna och getingarna...varför ska de lägga sordin på denna underbara årstid???
Ja ja...det är ju något bra med de också!

Var kan man köpa ditt vackra, vita fågelbad???

Kramis!

Designe sa...

Va mysigt att sitta där med tända lyktor och så inbjudande gången upp till huset ser ut! Kommer ihåg att ni satte nån slags speciella buskar där som skulle vara gröna året om...visst var det så och vad heter dom?
Ha en trevlig helg! Kram :)

A home far away sa...

Vilken ljuvlig lykta du har hängandes där:-), att tända ljus är en sån otrolig stämmningshöjare!

Kram Gunilla

Sunells sa...

Så fint och mysigt ni har! Augustikvällar är riktigt mysiga tycker jag, gillar att tända ljus.

Kram Katariina

lottens vita och gröna sa...

hallå anna! mmmmmmm låter så mysigt med ett svalt glas vitt...och så dom där ja, jag har med morrat i mitt senaste inlägg, fast åt dom randiga...

ha det gott vännen! varmkram lotten

Marina sa...

Jag tänder också görna ljus ute nu när det blir mörkt ltie tidigare. har suttit i nya växthuset nu de senaste kvällarna och haft många ljus tända.
Fina bilder du visar!

Philura sa...

Så mysigt du har det i trädgården.

VINTAGELINE sa...

Hei
Så fiiint huset deres er. Og så vakkert med lys langs den hvite sjøstenspromenaden, kjenner det helt i magen, så fint er det.
Klem Line

Anonym sa...

Vad mysigt du verkar ha det :) Vart kommer den fina filten som ligger på bänken från?