måndag 7 juli 2008

En doft av sommar!

Hej på er!

Först vill jag bara säga TACK för all den fina respons jag har fått angående artikeln i Aftonbladet! Det var lite nervöst att öppna tidningen och se sig själv där måste jag säga:)

Idag regnar det, trist nog, eftersom vi ska ha grillkväll här med några kompisar... Men det slutar förhoppningsvis regna tills dess. Det är tur att vi har orangeriet, för där kan vi sitta inne i värmen och ändå ha trädgården så nära att det känns som om vi sitter ute:)

Härom dagen besökte jag mamsen och fick med mig hem ett litet runt vitt bord som passade utmärkt i orangeriet! Det blev mycket bättre tycker jag med ett runt bord istället för det fyrkantiga och lite otympliga vi hade innan...

Jag har plockat in en liten bukett kameliaschersminer och satt dem i ett gammalt snapsglas på hög fot. Jag älskar doften av schersminer - de doftar sommar och juicy fruit...


19 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilket fint bord du fick! Det passar jättebra där :)
Hoppas att det spricker upp till kvällen så att ni kan sitta ute.
Ha en bra dag.
Kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Bordet passsar jättebra där. Schersminer doftar ju så underbart. Så fort jag går förbi min buske måste jag bara lukta på dem. Vilken tur att du har orangeriet om ni får gäster o vädret inte är så kul. Det är ju en mysig plats även vid fintväder.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

linnea-maria sa...

Hejsan! Jo du slog "huvudet på spiken" Det är ju juicy fruit de luktar. Jag brukar säga godis eller tuggumi men det är ju juicy fruit.... Artikeln i aftonbladet var jättefin, bra och positivt skriven. Grattiskramar/linnea-maria

Lilla Trollbacken sa...

Mmmm,jag riktigt känner hur de doftar ända hit!
Ser så fint ut där med bordet och soffan, jag bara suckar!
Kram
Gabrielle

Johnna G sa...

hallå där i regnet!
Jag tittar ut just nu och tänker på din grillafton... jag tror bestämt att du behöver ditt orangeri ikväll ;-) Attans vad det öser ner!

Kul att läsa om dig i Aftonbladet. Bra repotage. Samtidigt så är ju bloggen din bättre!!!

Kram / Mariehill

Hjärtats saga sa...

Hejsan!
Vilken jättefin blogg du har. Det är första gången jag är inne på den. Och vad fantastiskt fint du har hemma. Jag har också en schersminbuske, som luktar nu för underbart. Har knäppt kort som jag ska lägga in på min blogg ikväll.
Hade inte köpt Aftonbladet, men läste artikeln om dig på nätet. Tro om det går att köpa den nu? Jättefint reportage och fina bilder.
Ha det så bra och många hälsningar från Kerstin

Annas skattkammare sa...

Bordet passade jättebra där. Så underbart med väldoftande blommor, det ger lite sommarkänsla även om det regnar ute. Hoppas det håller upp tills ikväll! Kram /Anna

Lilla huset på prärien sa...

Vad fint bord du fick! Och shersminer - det har jag hittat en stor buske hemma hos min mamma... så dit ska jag gå och plocka lite idag. Skulle vilja ha lite fler vackra vaser dock... det ska jag försöka hitta i Dalarna på loppisar nästa vecka ;)

Kram Jenny

MiaMaria sa...

Hej!

Ni lär få en härlig kväll trots regn, där sitter manj u så härligt....

Vacker bordet är!

HA´en bra vecka!
MiaMaria

n o r d i n g å r d e n sa...

Fy så fint du har det i ditt orangeri och det lilla vita bordet blev ju bara så perfekt där! kameliaschersminer? Det har jag helt missat men så vackra de var i sina snapsglas... du är en fena på romantiskt dekoration! Mari.

Jenny Oak Fae sa...

Vilket vackert bord !!!

Underbara bilder...som alltid hos dig..!

: )

Kram, Jenny

<3

Anonym sa...

Saknar dig, sis!

http://picasaweb.google.se/Villafreden/VillaFreden2008

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Ja vad fint bordet är, och det passar ju perfekt!

Härliga bilder..otroligt fin bild på schersminerna i glaset!

Kraaaam
Mia

P-lina sa...

Hej!
Va roligt att se dig i tidningen. Det var en bra artikel tycker jag! Visste inte att du bodde i Nynäs....där ser man hehe.

Jättefina bilder som vanligt! hoppas grillaftonen blev trevlig!

Hälsn/P-lina

kustnära sa...

Hej, hopp!
Håller fullt och fast med dej om att runda bord är helt rätt. Sedan schersminer mmmmm.... Man kan inte få nog, tack och lov att dom finns efter att liljekonvalj och syren blommat ut. Hoppas ni får en mysig kväll och att regnet håller sej på avstånd, men att få sitta i ert orangeri är ju inte heller helt fel.
Må så gott!

Annika sa...

Bordet ser verkligen ut att höra hemma i ditt lusthus, passar som hand i handsken...Fina bilder, särsklit Schersminen, kan nästan känna doften här..
Ha en härlig vecka.
Kram Annika

Sofia på Me and my home sa...

Stort grattis till en fin artikel i Aftonbladet! Kul!!
Kram!

Linneagården sa...

Hej Anna!
Jag kikar in här med jämna mellanrum men har varit lite slö på att göra avtryck innan jag går de senaste gångerna...
Har följt dig både här & i aftonbladet...så VACKERT & snyggt. Din mamma har oxå ett otroligt smakfullt hem, kul att ha gemensamt intresse för inredning.

Önskar dig en fortsatt trevlig vecka. Varm kram /madelene

Inspiration i vitt sa...

Ditt runda bord passade så bra där och med allt det fina på.
Så sött med glasen,
Kram på dig /Ingela B.