lördag 3 maj 2008

Hej på er!

I torsdags limmade jag upp mitt nya franska dokument på en träfiberskiva och hängde upp det i hallen, jag är jättenöjd:) Min mamma får agera lite försökskanin nu för hon har beställt detta franska dokument på en canvasväv i storleken 50x70 - Blir det bra så kommer jag att sälja dem här på bloggen!

Ser ni mina pellisar från i somras! De blommar för fulla muggar i orangeriet! Det har ju varit lite kyligt de senaste dagarna så vi har suttit i orangeriet istället för att vara ute, och här är det högsommar vill jag lova:)

Idag är det bara lördag och hur skönt är inte det! Vi ska vi måla garaget och pyssla lite i trädgården, sedan blir det lite god mat - på menyn står Mangokyckling, ett recept från bloggvännen Mari och som har blivit en stor succé här hemma!

Ha en härlig lördag!
:)Anna


17 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anna, dina dokumnet är bara så himla snygga, du är allas vi bloggares dokumentdrottning! Och jag är så nöjd med den dokumentplanschen jag beställde av dig! Du har verkligen sinne för detta, kanske du borde öppna en webbshop med dokumnet, och annat fint! Det skulle du klara galant!

Nej men va kul, vad glad jag blir, ni gillade manogokyckligen så mycket!? Ja, den är verkligen himmelskt god, så man vill slicka kastrullen, jag blev sugen nu, kanske jag skulle göra det ikväll med....

Ditt orangeri är bara så ljuvligt underbart romantiskt och du kan verkligen arrangera på det mest smakfulla sätt, ha en skön helg och smaklig måltid: ) Mari.

Jenny Oak Fae sa...

Ja, dokumenten är verkligen vackra, får se om jag också beställer senare, men vet inte riktigt var jag ska få plats med det bara..!

Kram & fortsatt trevlig helg!

/ Jenny

<3

Gårdsromantik sa...

Så vackra ddolument du har - blir lite sugen på anno 1712!

Kram Maud

White Season sa...

Dokumentet är otroligt fint, ska nog ta och beställa ett sånt från dig! Kram kram och ha en fortsatt trevlig helg, Malin

MiaMaria sa...

Hej!

Så himla snyggt...ska bli spännande att se hur det blir på canavas.....

Dina bildr är ljuvliga och maten är säkert lika ljuvlig....

HA´nu det så gott och njut av dina vackra blomster....

Miamaria

Anonym sa...

Hej igen, det var ett tag sen. Har hat fullt upp och inte riktigt hunnit med. (Dessutom håller jag till på min blogg Utsidan och inte på inredingsbloggen Mariehill.)

Har gått igenom alla inlägg som jag har missat. Har ätit gott efter en dag utomhus så jag tänkte passa på när resten av familjen ser på tv. Mycket fint som vanligt att skåda! Du e så himla duktig du!
Kram / Mariehill

lottens vita och gröna sa...

dina dokument dregglar jag åt, hur jag sak bestämma mig vet jag int...canavasväven måste jag invänta! varmastekramen lotten

Jenny Oak Fae sa...

Ja, jag gör de där bilderna i ett bildprogram som heter Adobe illustrator, superenkelt! Bilderna hittar jag oftast när jag söker bilder på Google : )

Kram, Jenny

<3

Service Care sa...

Intresserad av canvas tavlan så hoppas det blir bra...

Beas sa...

Superfint!!!!!!!!!!!!!!

Kram Bea

Ängladröm sa...

Hej, vilken mysig blogg du har. Och vilka underbara dokument. Verkligen jättefina. Kram Catharina

Hagbacken sa...

Det blev kanonfint m dokumentet!

Annika sa...

Så fint det vart med ditt dokument..Har inte själv klistrat upp mitt än som jag beställt hos dig...Skalll skaffa mig en träskiva....Mangokyckling..smarrigt..Vilket fint Orangeri du har...Orangeri står högst upp på min önskelista för saker till trädgården.:) Kram Annika

Marie sa...

Vad fint det blev med dokumentet!
Ditt orangeri är så vackert och ser så mysigt ut!

I den rostiga järnsängen i min trädgård ska jag plantera klematis hade jag tänkt. Lovar att visa fler bilder framöver!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Hem och Lycka sa...

Kanonfina bilder! Och den där mangokycklingen från Mari måste jag bara prova inom kort.. kram!

VINTAGELINE sa...

Hei Anna
Plansjene dine er virkelig vakre.
Hvilket språk er de på ?

Ha en fin dag !
Klem Line

Designe sa...

Åh så härligt i orangeriet! Så fint ditt dokument är! Hoppas det blir riktigt bra i canvas och klart du ska sälja!:)
Det låter så gott med mangokycklingen, den måste jag prova oxå!
Ha en fin vecka! Kram :)