måndag 4 februari 2013

Ljusare tider!

Hej!

Veckorna rullar på i ett fasligt tempo! Redan februari och det känns så härligt! Vi är på rätt sida av året nu!

Vi fortsätter så sakteliga att iordningställa i vårt lilla hus! Att renovera i lugn och ro och låta tankar kring allt vad gäller renovering långsamt sjunka in känns helt ok - och vi bor ju mer än bra under tiden i vårt nuvarande hus:)

I helgen har vi gjort lite småfix. Bland annat har vi installerat braskaminen igen! Känns toppen att kunna tända en brasa när det är så kallt ute! Vi var tvungna att ta bort kaminen när vi skulle riva bort parketten - men nu är den åter på plats. Vi har monterat en glasskiva som golvskydd så man ser det vackra gamla brädgolvet...

Vidare har vi monterat trösklar och gjort lite målningsarbeten men det är fortfarande en hel del jobb som återstår -  bl.a tapetsering, målning, nya golvlister, taklilster och takstuckatur, bygga in elementen med elementskydd,  garderobsbygge, riva ut befintligt köksgolv och lägga in nytt samt fixa i ordning ett badrum! Ja listan kan göras ännu längre men vissa saker kan också göra när vi väl flyttat in.

Har dock lite svårt att inte börja piffa och greja i vissa rum - de rum som ser ok ut - trots att jag vet att allt fortfarande bara är en stor byggarbetsplats;) Har flyttat den söta rokokosoffan till vardagsrummet så länge. Här kan man slå sig ner och titta på brasan när man tar en fikapaus:)

Ha en trevlig dag!
1 kommentar:

Linneagården sa...

Hej Anna.
Så mysigt med braskamin & vackert på samma gång!
Håller med dig om att veckorna går snabbt nu...

Ha en jättefin vecka.
Många kramar från mig
/m