fredag 16 november 2012

Nytt fynd och lite tur!

Hej!

Nu känns det som om jag har en hel del tur med mig!

Var på en inspirationskväll på en lokal Coloramabutik i veckan! Det var en riktig lyckoträff då jag förutom att få en massa bra tips, testade att rolla en vägg med spackel och lägga ett klickgolv, så vann jag dessutom 1:a pris: Tapeter för 1500:- Det passar ju perfekt nu när vi håller på att renovera:)

Och idag när jag var på en loppisrunda hittade jag en sådan underbar tavla med 1700-talsmotiv i en vacker guldram. Tavlan ser ut som en Roslintavla i lite blekta färger. Glad blev jag! Dessutom var ju priset helt överkomligt med 45:- Som hittat!

Tycker tavlan är underbart vacker och jag har hängt upp den i en nisch intill vardagsrummet! På den sista bilden reflekteras en ljusslinga så det ser ut som om kvinnan har en lysande gloria:)

I morgon ska vi fortsätta renoveringen i huset: Sätta upp nya fönsterfoder och golvlister på förstukvisten och sedan är det klart i det rummet! Jag ska även försöka hinna måla om den söta rokokosoffan:)

Ha en trevlig kväll!
3 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll !

Grattis ! :)
Så Kul ! :)
Då kanske ska du passa på att köpa en tris Lotto med ;)
Kanske har du öven turen där med :)

Ska bli kul att få se vad du väljer för tapeter :)

Ha nu en fin helg !

Kram

Unknown sa...

I love your painting...it's soooo beautiful!!! It looks perfect where you hung it!!
Hugs,
Chris :o)

Levindas Värld sa...

Va roligt med vinsten, grattis!!! Och vilken underbar tavla, så vacker flicka! Och ännu roligare är det ju när man hittar nåt riktigt fint för ett riktigt bra pris :)