lördag 9 juni 2012

I väntans tider...

Hej på er!

Äntligen har sommaren kommit! Överallt är det grönt och vackert och syrenerna doftar i kapp med lavendeln som jag nyss har planterat ut i stora krukor! Skolavslutningar och examensfesterna har klingat ut och ersatts av en skönt lugn...Snart är semestern här och då ska maken och jag tillbringa några sköna lata dagar på en vingård i Toscana tillsammans med goda vänner:) Livet är underbart!

I väntan på semestern har jag köpt och hängt upp nya vita hissgardiner till sovrum, arbetsrum och gästrum samt möblerat om lite efter att dottern flyttat hemifrån. Jag har också äntligen kommit till skott och köpt sofforna som jag länge suktat efter! Det blev 2 st svängda Howardsoffor med  vit linneklädsel och ben i oljad ek med mässingshjul! Längtar som en tok efter att de ska komma men det dröjer 6 veckor till!

Vår "gamla" soffa har jag redan sålt så nu gapar vardagsrummet tomt och ödsligt! Jag har placerat ut ett par fåtöljer och fotpallar för att ha några sittplatser, men som tur är så är det ju sommar och förhoppningsvis kan vi tillbringa den mesta tiden utomhus eller i orangeriet i väntan på sofforna:)

Ha en härlig helg!2 kommentarer:

Vida sa...

oj så vackert du har det...och vad härligt det låter med nya soffor;) kommer bli himmelskt fint..

nu måste jag kolla runt lite på din sida för jag tror jag har missat lite;))

VidavinodlingÖsterlenkram

Zinkhjärtat ♥ sa...

Så underbart det låter med en resa till Toscana!!

Stor Kram Annelie ♥