tisdag 16 oktober 2007

Bloggplats!

Att ha en egen liten vrå, en liten bloggplats, är något som har stått högt på min lista sedan en tid tillbaka! Barnen har egna rum, maken har ett arbetsrum och jag får sitta där det finns plats! Typ stå vid köksbänken eller sitta vid köksbordet när jag ska fixa och dona med bloggen!
Det är ett ständigt dragandes fram och tillbaka med datorn på köksbordet eftersom det med jämna mellanrum ska dukas upp mat därpå!

Nä nu vill jag inte ha det så här längre så jag har köpt ett litet avlastningsbord som snart ska bli min nya bloggplats! Eftersom jag som tur är har en liten bärbar dator kräver jag inte så mycket:)

Så här ser bordet ut - litet och nätt - men precis lagom för min lilla bloggplats!


:)Anna

9 kommentarer:

♥ Pia... sa...

hej..oj nu fick jag se att du var med på en bild själv oxå..kul ..att träffas....och vilken söt ljuspåse du sytt..gjorde en liknade fööra hösten fast i grålinne och med en spets sydd på som var vänd nerårt istället:)..och jag önskar mej en pysselplats..min man har föreslagit ett hel friggebod:) tycker väl att jag har lite väl mycket grejer iband..jag scrappar ju en hel del..och syr...ha det så gött..PIA

Marie sa...

Jättegulligt bord! Jag bloggar också från en bärbar dator. Antingen står den på köksbänken eller också sitter jag och bloggar i soffan.

Kram Marie

Solsjö - Under en vind sa...

Jag lyckas inte se ditt bord...det är bara en fyrkant där jag antar att bilden ska vara.....Men visst är det perfekt med en plats där man slipper flytta på sig! Ha en skön kväll! Kramar!

Ett hus i vitt sa...

Kan inte heller se ditt bord :-(. Har samma problem som uppe på vinden! Hoppas det går senare för jag vill SÅ gärna se det.. Kram, Anette

Karin Krut sa...

Jag kan se ditt bord :) Det är jättefint. Visst är det skönt att ha en "egen" plats att sitta. Vi har en sån där gammal stenåldersskärm som tar upp ett halvt skrivbord, så vi måste ha en plats för datorn ;)
Ha en skön dag
Kram Karin

Anonym sa...

jättefint bord vart har du hitttat det?

//Carola

Anonym sa...

Å vad fint! Jag vill också ha en liten egen bloggplats nu.. :) Men än så länge har vi inte råd att fixa det. Fast något litet bra avlastningsbord är inte så svårt att få tag i för billig peng, och vit färg har jag redan hemma så jag skulle kunna måla den vit! :D Men... problemet är bara att jag inet har någon bärbar dator ännu, utan delar på den stora stationära datorn tillsammans med min man... men men, tillslut så får vi väl råd får vi hoppas! :) Härligt iallafall att en egen bloggplats! :D

Anonym sa...

Va bra med ett litet nätt bord! :)

purple area sa...

Snyggt litet bord!!