måndag 11 juni 2007

En plats i solen

Vi har en liten uteplats på vår framsida som är helt perfekt att sitta vid, särskilt på kvällen när solen håller på att gå ner! Nu i kväll, efter första avsnittet av Sommartorpet, satte jag mig där en stund för att njuta av kvällens sista strålar. Passade på att ta några foton också.

Såg ni Sommartorpet förresten? Tänk vilken dröm att få äga och inreda en sådan gammal lada! Den kommer ju att bli jätteläcker, det ser man ju redan nu! Ska bli kul att se steg för steg hur ladan förvandlas från ingenting till något helt underbart!

Ha en skön kväll!

:)Anna

14 kommentarer:

hulukvarn sa...

Go kväll! Jag missade tyvärr torpet. Tänkte titta på nätet! Vilka härliga bilder du visar! Ha det gott /kram

Marie sa...

Vilken mysig uteplats, förstår om du gärna sitter där.

Visst såg jag sommartorpet, det kommer att bli jättefint. Det är alltid kul att se när det nya "växer" fram.

Kram Marie

Anonym sa...

Mm där skulle man gärna sitta med en kopp kaffe och njuta avkvällsolen! Vi har oxå underbar solnedgång vid våran uteplats, så mysigt!

kram mhow

www.minlillavitavra.blogg.se

Interiørhuset sa...

hei=)
Så flotte bilder fra fremsiden på huset ditt=) Det var masse flotte ting på bildene men den sinkbaljen var såååå nydelig=) Ha en fin kveld!

n o r d i n g å r d e n sa...

Så mycket vackert!! Inspirerande bilder verkligen!! Undrar om jag inte frågat förr men den där zinkbaljan, så himla fin, var har du hittat den?? Den i korg var superfin den med. Ja, jag såg Ernst, jättebra program, kommer bli dömysigt i den ladan!! Mari.

♥ Pia... sa...

Hej..jo då såg allt sommartorpet..missar inte ernst jag inte..mysigt ställe ..kommer bli så fint..du har oxå fint...ha en trevlig kväll du med...PIA

Anonym sa...

Ohh vad mysig liten plats ni har! Och självklart såg jag sommartorpet - och håller med, det blir spännande att se vad det blir av det där.

Brunkullan sa...

Härlig plats att sitta på! Fint med alla krukor.

Sommartorpet är en favvorit! Ladan blir kanon. Så lite på ett "inför" program......:-)

Susanne

LantlivsAnette sa...

ÅÅhhh vad fint du har..mysig plats att sitta och filosofera..jaa jag såg sommar torpet..det blir nog fint i den där ladan..kram

Elzie sa...

Vad fint ni har gjort det. Man blir så sjuk på att fixa och dona, men det får vänta till nästa år.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Anonym sa...

Vilken härlig plats i solen!..Det syns faktiskt att det är kvällssol!..Vilket fint blombord du har och fint med grupperingen av blommorna!...Lavendel är ju så härlig..luktar såå gott och va fint med de runda stenarna.

Såg sommartorpet!..älskar det programmet...är så somrigt och mysigt!..synd att det bara är 30 min...går ju så fort! :)

Anonym sa...

Jag älskar själva programmet men har såå svårt för Ernst! Med en annan programledare hade jag nog sett på programmet...vilken trevlig uteplats..kvällsolen är bäst, det är då man har tid att njuta...vi har tur, vi har sol dygnet runt i princip på hela gården...*kramar*

Anonym sa...

Åååh vad fint du har det!!! :)

LustochLängtan sa...

Vilken härlig uteplats, dina bilder du tar är så fina,allting ser så vackert ut, tittar ofta hit...Anita