lördag 26 maj 2007

Min installation!

Ja då har jag äntligen blivit klar med min lilla installation, som jag nämnt tidigare.
De gamla fönsterna, med originalglaset kvar, har blivit renskrapade från gammal flagnad färg och jag har behandlat dem med vit oljelasyr.

Sedan har jag satt ihop dem med plattjärn, skruvat i öglor upptill och i taket och hängt upp dem i kedjor ovanför ett avlastningsbord som står bakom soffan.

Jag ska skaffa en murgröna som jag tänker hänga i en glasampel i ett av fönstrena, men har tillsvidare plockat ihop lite saker som får fungera som dekoration.

Ha en trevlig lördagskväll!

:)Anna





16 kommentarer:

Marie sa...

Jösses, vad fint det blev. Vad påhittig du är. Jättevackra bilder, du har sååå mycket fint. Åh, jag tycker så mycket om din blogg. Man blir verkligen inspirerad.

Ha en trevlig lördagskväll.
Kramar Marie

Signes Vind sa...

Så smart tips. Du har verkligen läckert hemma hos dig. Men hur hinner o orkar du - jag blir matt bara jag tänker på det!

♥ Pia... sa...

Hej mitt i helgen ...kalasar fortfarande för fullt jag..:) så fint du gjort.. är det lösa fönster mitt i vardagsrum eller ?kanonsnyggt alltså...ha en fortsatt härlig helg ...PIA

Husbilsresan sa...

Vilken smart idé...och vad snyggt det blev. Du har så mycket fina saker i ditt vardagsrum.
Ha en fortsatt trevlig helg! Kram!

Anna sa...

marie: Tack! Vad roligt att du tycker det! Ja jag hittar på saker stup i ett till makens stora förtret:)

Kram!
signes vind: Tack ska du ha! Ja jag gillar att ha många projekt på gång, så är det bara:)
pia: Hej hej! Tackar - ja det är - hur konstigt det än låter - lösa fönster som jag hängt upp som en liten "rumsavdelare" mitt i vardagsrummet! Ha även du en fortsatt trevlig helg!
solkatter & dammråttor: Dubbeltack! Ha en jättetrevlig helg du med! Kram!

:)Anna

LantlivsAnette sa...

Nää jag tror jag blir galen vad fint det där blev då!!!alla saker och allt ...vill ha ..vill ha..tänk vad snyggt det är med gamla fönster så där..måste fundera ut var jag kan göra så..Kram Anette

Anonym sa...

Men åh va fint det blev!..jaa vackert helt enkelt!..Är det glas i fönsterkarmarn oxå?..det ser ut som så. Va vackra saker du har på bordet vid fönstren...ser ut som i Vakre Hjem lr nåt!...superfint!..Jag håller sakta men säkert på att samla på mig lite fattigmanssilver :) Ha en fin pingsthelg!

Eva Agnes sa...

Vilken smart idé med de gamla fönstren, Anna.
Det blev verkligen vackert och ombonat.
Kram Eva Agnes

Jennyshemochharmoni sa...

Vad mysigt, ser ut som om det blev en rumsavdelare, var det meningen? Superfint var det! Påminner mig om danska ljuvliga hem, där passar ditt hem in! Ha en jätteskön söndag! KRAM

Julias vita drömmar sa...

Jättefint! Hihi, jag hörde ryktas om dina planer när jag var hos Åsas för en tid sedan :) Kul!

Anne sa...

Så tøft og fint.Har ett innlegg i min blogg jeg også som går ut på noe det samme. Og med speil blir jo romvirkningen mye større. dette ble virkelig velykket.

Interiørhuset sa...

så vakkert det ble=) Du har alltid så masse fine ting og bilder her på bloggen din=) Er like spennende å se hva du viser hverdag=)
KLem

Susanne sa...

Måste bara skriva att jag beundrar din fantasi och hur fint det blev. Väldigt vackert.

Sara sa...

Vilken bra ide=) Det blev ju hur bra som helst!

elin1976 sa...

Så fint det ble. Liker alt det du viser så godt. Kjempeflotte lysestaker i fattig mannsølv. Ha en fin dag:O)

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men gud så snyggt det blev! Vilken idé och så ombonat och hemtrevligt det blev! Du har så mycket vackra ting där, alla ljustakar och annat..mycket inbjudande!! Mari.