onsdag 16 december 2009

Och så kom snön...

...och gjorde hela världen vit! I alla fall min del av världen:)

Så underbart härligt det blev på en gång! Julstämningen kom verkligen på topp nu när det ligger ett par decimeter vit fluffig snö utanför fönstret...

Passade på att jula till det lite mer och hängde upp den lilla Poste France påsen med inslagna julklappar i hallen:) Sedan tände jag upp kandelabern i orangeriet och slog mig ner med en kopp kaffe och lussebulle! Jag älskar att vara i orangeriet - året om!

Vi har ett helglasat orangeri, som dessutom är vitmålat, så det blir så vackert ljus här, även om det är gråväder ute. Och nu när snön ligger vit precis utanför så känns det nästan som att sitta utomhus!

Ha en riktigt härlig dag!


14 kommentarer:

Théa & Linnéa sa...

Vad fantastiskt med orangeri. Ja det är underbart med snön, kan vi inte alla ta jul en vecka tidigare så vi får en vit sådan? Nehej, kanske inte så bra av många olika anledningar men visst blir man sugen...
Ha en bra dag
/Karin

Pysselpalatset sa...

Javisst gjorde det susen, med lite snö... Jag går omkring och bara njuter... vad vackra arrangemang du gjort. kram Jeanette

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anna, åh så fint du har och gör, och ditt orangeri är som himmelriket! Jag kan tänka mej det är mysigt att sitta där nu och julmysa, med snön utanför! Julskiva då? Jag har hittat min favorit, Christmas classics, så jäkla bra, bara Amerikansk gammaldags julmusik, bilden finns i sidan av min blogg!

Ha en fortsatt bra stressfri julvecka, så du kan unna dig att njuta av ditt vackra hem! Mari.

Leni sa...

Vakket med snø, har snødd her på morningen også. Du har en flott blogg, har gått gjennom maange sider her=) Kommer til å følge med deg..=)

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka vackra bilder som alltid!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Jessica sa...

Hejsan jag börjar i tid och vill önskar dig god jul och gott nytt år kram jessica

Lillemor i Hummelsta sa...

Vilken underbar plats! Vårt uterum är tyvärr inte isolerat, det är lite tråkigt, annars skulle det vara en härlig plats även på vintern.
Kram Lillemor

Stina-Minas Fina sa...

Vad härligt det låter... lite kallt i orangeriet kan jag tänka mig men med hög mysfaktor!
Jag har lagt till dig bland mina favoritbloggar, hoppas det är okej :)

Tulipa sa...

Man kanske skulle skriva orangeri på önskelistan?! Det vore rena rama drömmen att ha...
jag förtsår att du njuter där!
/ Mariette

Anneli sa...

Hejsan.

Mycket fina och stämningsfulla bilder som vanligt!

Orangeri, det skulle man ha..

Ha en fin kväll,
Kram Anneli.

Miss*e* sa...

FY bubblan vad snyggt du har hemma! Underbart! Avundsjuk är jag nu!

Vitaboet sa...

Jaaa.
Äntligen har snön bestämt sig för att komma ner till oss. Och speciellt för oss julälskare, kommer det ju som en oerhört glad överraskning, och alla barn förstås:).

Du visar så fina bilder, och så mkt inspiration.

God Jul. Kramar Camilla

Louise sa...

Vackra bilder igen! Skulle så gärna prenumerera på dina inlägg så man vet exakt när de kommer men du har ingen sådan funktion?? God och fridfull jul!!

LOPPISLIV sa...

Hej Anna! Så mysigt med ett orangeri som släpper in så mycket ljus nu under denna mörka årstid, måste vara underbart att ha. Snön gör också sitt nu, visst är det härligt när det lyser vitt och man får verkligen julstämning av det. Hoppas den stannar över julhelgen. Vackra bilder här som alltid, supersöta paket du gjort och lagt i lilla postsäcken. Stor kram Paula