lördag 6 september 2008

Dekorativa små ting...

Hej hopp!

På min promenad igår plockade jag med mig några kvistar rönnbär hem... De är verkligen dekorativa och passar utmärkt att använda som pynt.

Något annat som är dekorativt är vackra gamla ateljéfotografier! Jag blir alltid lika glad om jag lyckas komma över sådanna och det gjorde jag härom dagen:) Det var verkligen något speciellt att gå till fotografen på den tiden och man klädde upp sig från topp till tå. En vacker håruppsättning och de allra bästa finkläderna var givna! Och se så vackert resultatet blev:)

Och så har jag vunnit ett dussin gamla julgransljushållare på Tradera! De är jättefina och perfekta att klämma fast på små hyllor...

Idag hade jag egentligen tänkt att höstpiffa lite ute men här regnar det så det får bli en annan dag!

Ha det gott!

:)Anna17 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Ja visst är det fint med gamla ateljefotografier.. Och sådana julgransljushållare står också på min vill ha lista, de är så fina att sätta på små hyllor som du säger.. Ha en fin lördag, här regnar det med, och är så mörkt så jag har tänt lite ljus.. =) Kram /Anna

Stämningsfullt sa...

Alltid lika vackra bilder :)
Ha en trevlig lördag!
Kram.

♥ Fyra årstider sa...

Rönnbär har det dekorerats med hemma hos mig med. Vackert!
Kram Lotta

Mamma C sa...

Rönnbär är vackert att dekorera med. Det lyser upp så fint på nått sätt. Här regnar det oxå. Ha en bra helg.
Kram Mamma C

Jenny Oak Fae sa...

VACKRA bilder!!!

Jag gillar också sådana gamla fotografier, har en del efter min farmor, dessvärre vet jag inte om det är släktingar eller inte, för min farmor kan lika gärna köpt dem på loppis eller auktion, för hon var en "loppis-loppa" precis som jag..!

Jag har nyligen fått 2 hållare till julgransljus, är SÅ glad för dem, jag ska leta vidare efter fler...min faster hade flera stycken, men jag vet inte vart de tog vägen efter hennes bortgång...

Rönnbär måste jag komma ihåg att plocka hemma hos mamma & pappa...

KRAM, Jenny

<3

Carolina sa...

Aha så det var dig jag förlora auktionen mot, hoppas du är lika glad över dem som jag skulle vara..=) vill bara säga att jag verkligen gillar din blogg.

Veronica sa...

jag instämmer helt! Så vackert collaget var.. bilderna..

Kram Veronica

Solsjö - Under en vind sa...

Vackert collage!

Kram och en fortsatt skön helg!

Wickans värld sa...

Det är så vackert med rönn, både ute o inne! Har du gjort rönnbärsvin någongång? Jag gjorde en laddning för 10 år sedan, det är sherry nu! =)

n o r d i n g å r d e n sa...

Så vackert med rönnbären. Och enkelt. Måste ut och plocka ngn kvist jag med...Ja, gamla foton är verkligen fina, höll några i min hand i helgen på en loppis men jag har ju ett gäng sen förut,börjar nog spöka här hemma snart: ) Va fiffigt och fint du har gjort med julgransljusnypan!!! Du är full av idéer! Mari.

Home No.1 sa...

hej!

hahha såå det var du som vann auktionen som jag ville vinna ..hihi..

SNYGGT alltihop!

Kram Annica.

Anonym sa...

Det är så fint med rönnbär, jag har letat efter ett träd på min promenadväg men tyvärr inte hittat någon.
mvh smillasplats.blogg.se

Fru Sirlig sa...

Vackert med rönnbärskvisten,nu blev jag allt lite inspirerad att gå ut och knipsa av lite. Jättevackert att bara dekorera på det sättet. Älskar denna tid på hösten, tillåtet att få cocoona lite och mysa med ljus inomhus!
Ha de gott /Heléne

Viola sa...

JAVISST ÄR GAMLA FOTOGRAFIER SÅ VACKRA, OCH VILKEN TUR DU HADE, HÅLLER PÅ OCH JAGAR DESSSA SMÅ OXÅ, HA DET BRA I VECKAN SOM KOMMER, KRAMAR FRÅN VIOLAN

A home far away sa...

Du visar alltid så fina bilder och inte blev man besviken idag, härligt med färggranna rönnbär inomhus!

Kram Gunilla

Hemmet Är Min Borg sa...

åååå vad fint du har
kram Jeanette

Brunkullan sa...

Rönnbär är så fint! Konstaterade i fredags att det är så mycket rönnbär i år. Glad i hågen tänkte jag plocka när vi var i stugan, men oj då....i stugan finns tydligen inga rönnbär!
Många rönnbärträd men inga bär!

Tänk vad det kan skilja på bara 10 mil! Får plocka här i stan istället och ta med nästa gång:)

Susanne