onsdag 28 maj 2008

Vardagsrummet i ny skrud!

Hej på er!

Nu ståtar den vita soffan i vårt vardagsrum, äntligen! Här är några bilder...

Jag tycker att hela rummet är sååå mycket ljusare och större nu och soffan är inte alls lika dominerande som den förra. Däremot såg maken ingen skillnad när han kom hem i går efter att ha varit bortrest! Han tyckte att det såg ut som den gamla soffan, hmm... Är män färgblinda månne?

Just nu har jag draperat den vackra gamla kornsäcken över soffan. Den flyttar i.o.f.s runt på lite olika ställen var och varannan dag, ni vet hur det är innan man har hittat den optimala platsen för något:)

Idag är vädret underbart varmt och skönt med sol och klarblå himmel! Så ska det tydligen bli under de närmsta dagarna med temperaturer uppåt 30 grader på vissa håll..

Ha en härlig dag!
:)Anna



28 kommentarer:

En liten AnCa sa...

Så otroligt fint du har fått det!!! Ögat njuter och jag låter mig inspireras... Men en vit soffa och två små hundar är nog tyvärr en omöjlig kombination..? Jag måste nog avstå... Får titta in och njuta hos dig i stället ;O)

Kramis// AnCa

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Jättefint ljus, de är som terapi...
Jag ska byta ut mina fluffiga bruna skinnsoffor mot just vit ektorp blir de.... Fast man har barn och hund, men de finns så fina qwiltar (Oj hur stavas de)att lägga i soffan...
/Linda

Lilla Eken sa...

Det är urfint. Förstår att du är nöjd. Här hemma blir det inte tal om vita soffor med ett gäng katter och te och kaffe som favoritdrycker. ;-) Men jag håller med föregående talare; skönt att få se o njuta av på bild iallafall.
Ha en bra dag i solen/I.

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Anna, alldeles underbart! Förstår din lycka!! Härligt! Det blev jättefint!//Linda

Solsjö - Under en vind sa...

Din stil är sååå genomtänkt säker! Inspirerar mig! Ha en skön solig dag! Kram!

MiaMaria sa...

Hej!

Visst kan man enkelt förvandla handukar.....köpte faktiskt först på Åhlens för 40/st för jag skulle ha med spets, sen så fixade jag till det själv med enkla knep...går ju åt vita handdukar....blir smutsigt fort.

Vill också ha en VIT och då menar jag vit soffa, våran går åt beige...och den på övreplan är också beigemelerad...kanske får bli en Ikea Ektorp......snart!

Ser så fint ut hos dig med din nya soffa!

HA´en solig dag!
MiaMaria

Anonym sa...

Åh så jätte fint du har det där hemma. Soffan ser så härlig ut och jag är säkert på att ni kommer trivas med den.

Kram Kram

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilken fin soffa..så ljust och vackert..jättefin säck som du har där över den också..jag skulle vilja ha en sån jag med..med bara svart text..
Ha det så bra Kram Anette

Annas skattkammare sa...

Blev super-bra! Säcken är en snygg detalj. Jättefint vardagsrum har du.. jag blir så inspirerad! Kram /Anna

Ullis/Leva på landet sa...

Soffan var jättefin. Gillar också din kornsäck. Många män är ju inte så bra på att se saker som man gör. Det kan ta flera dagar innan min upptäcker att jag ändrat på något.

Kram Ullis

Hanna sa...

Oj, så snyggt det blev. Jag håller på och gör om mitt vardagsrum just nu, tänkte det skulle bli lite New england -stil. Kram Hanna

C De-sign sa...

Så fint/vackert det blev och ljust! Underbat med säcken...den är så vacker så den kan du flytta runt på så man ser den med nya ögon hela tiden! Ha en bra fortsatt vecka!
Kram fr C

Galleri Hönshuset sa...

Hej, så fint det blev. Det spelar ingen roll om jag har sytt nya gardiner o hängt upp dem, min man ser oftast inte dem förändringarna. Men skulle det stå en ny bil på gårn, ja då ser han nog det på en gång.;)Ha det gott. Pirre

Lilla Trollbacken sa...

Men så fint det blev. Vitt är verkligen underbart! Säcken gör sig bra där!
Kram
Gabrielle

Inspiration i vitt sa...

Åå vad vackert med en vit soffa (det måste jag bara få äga någon gång)
Den passar så bra in hos dig i ditt vackra hem.
Kram på dig /Ingela B.

Mjuka sa...

Vilken fin inspiration!!
kramar M

The Houseplant Chronicles sa...

I really wish I could have an all white room. But, with 2 dogs and a cat... impossible. Thanks for the inspiration though! : )

Mina
www.bohemianvintageonline.com

Solsjö - Under en vind sa...

Godmorgon!!!

Urnan hos mig är nyproducerad men härlig eftersom den är stor och rejäl! Har köpt den i en butik här i närheten.

Önskar dig en underbart solig dag! Igår hade vi en lat dag vid sjön, så skönt!

Kram!

vitating sa...

Så fint! Gillar säcken oxå, vill ha!!!! Vill med tiden byta ut mina soffor oxå eller försöka klä om det beiga till vitt1

Ha det gott!
Titta in hos mig o var med i min tävling!
Kram maria

n o r d i n g å r d e n sa...

Gud så vackert rum du har Anna, soffan blev jättefin och den läckra säcken, en sådan skulle jag med vilja ha! Ha en forstatt skön och solig vecka i Nynäs: ) Mari.

Englagård sa...

jättesnyggt med en vit soffa men...hur bär man sig åt för att inte smutsa ner den??? Hos oss skulle den säkert klara sig i minst en kvart:/ Men jag skulle gärna vilja ha en

kram karina

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Vilket underbart rum ni har..helt fantastiskt!

Det är så roligt att titta in till dig, alltid så ljuvliga bilder!

Kram & ha en fin helg!
Mia

Anonym sa...

Det blev verkligen kanonfint! Det är faktiskt ganska bra med just vita soffor med avtagbar klädsel, för de går att bleka med klorin ifall det blir någon konstig fläck på. Inte lika lätt med en "färgad" soffa, då klädseln kan bli solkig och dassig efter några tvättar. Så går det ju oxå skydda det vita ibland fina filtar eller vita lammskinn. :) /Sara

Ina sa...

Det blev superfint med den nya soffan!! Märligt att män alltid är sådana... Din antika franska säck är helt underbar!!! Ska försöka mig på att tillverka en sådan själv faktiskt... Nu då jag går i väntans tider och är uttråkad.
Kraaam!!

Minnelita sa...

Gurimalla så vakkert hjemmet ditt er. Veldig imponert. Skulle gjerne hatt det sånn.

Anonym sa...

Vad fint det blev!

Syster vit sa...

Mycket fint blev det, Säcken och kronan gillar jag skarpt. Kram Liselott

Syster vit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.