söndag 20 januari 2008

Tidningsgömma!

Härom dagen var jag en sväng förbi den lokala loppisen, där jag hittade en gammal låda med järnbeslag. Lådan var målad i en gräll brandgul färg, men den hade helt klart potential! Jag såg den framför mig som vit och slog till! 75:- fick jag ge.

Igår fick den en omgång färg. Först hade jag tänkt att behålla järnbeslagen omålade, men den tidigare ägaren som målat lådan brandgul "a´la bästa 70-talsstil", hade kladdat rätt ordentligt, även på beslagen, så jag fick måla allt vitt!

Nu står lådan vit och fin i sovrummet och inuti förvarar jag inredningsmagasin. Nu ska jag fundera ut en passande text också, som jag ska ha på locket.

Här kommer lite bilder, men dessvärre hann jag inte ta några "före-bilder" eftersom batteriet till kameran var oladdat - och jag var sååå sugen på att börja måla:)

Ha en härlig söndagskväll!

:)Anna

28 kommentarer:

Karin Krut sa...

Aaaha vilken superpraktisk låda! Den blev ju alldeles fantastiskt bra med vit färg :) Det ska bli spännande att se vilken text du väljer och hur den ser ut sen.
Ha en fortsatt skön söndag
Kram Karin

Designe sa...

ÅH va fräsch den blev!..jag skulle oxå behöva inredningstidnings-förvaring...hyllan under vardagsrumsbordet håller på att rämna..:)..Man vill ju ha tillgång till sina tidningar så man kan bläddra när man får lust.. Visst är det kul att gå på loppis och se vad som har potential att kunna bli finare och mer i rätt stil! Kram :)

Anonym sa...

Hej Anna!
Åhhh, vad fin lådan blev! Det gäller att se att en knallorange gammal låda kan bli något fint, blir säkert jättebra med en text på också. Jag har varit på en rolig loppis idag och fyndade lite smått och gott, det är alltid lika spännande att gå första varvet...
Ha en skön söndagkväll!

MiaMaria sa...

Vilket fynd och vit fäg gör susen.....

Ha´det så gott!
Miamaria

Jessica sa...

Wow, vilket fynd :-D Den blev jättetjusig :-)

Smultronstället sa...

ÅÅ så fin den blev, ja det är ju så att inrednings tidningar tar ju en hel del plats, iaf när man är "missbrukare" som jag,fniss.

Bra idé!

Kramkram
M

Anonym sa...

Jätte fin låda! Snacka om perfekt förvaring och otrolig överblick över de vackra tidningarna, jag tycker lådan är lika vacker med locket öppet!

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket fynd för 75! Lådan blev ju helt perfekt för alla inredningstidningar!!! Mari.

Lilla Blanka sa...

Supersnygg låda..! Åh ja, en vacker text på lådan blir pricken över i:et! Glöm inte att visa sen ;)
Kram
Mia

Anonym sa...

Vilket fynd! Skönt att gömma undan alla tidningsr - man vill ju ha dem kvar! Det verkar finnas plats för många i den där va?! Perfekt! :)

LOPPISLIV sa...

Jättefin..har en liknande i mitt sovrum där jag gömmer alla gamla videofilmer i, bra tips med text på...ska bli spännande att se resultatet. Kram Paula

Tea Kristin sa...

Kjempefin og kjempepraktisk kiste! :)

linnea-maria sa...

Vilken fin förvaring. Ja de kunde konsten att sabotera på 70-talet. Vi har ett rum där sådan orange färg skymtar fram, uppe i taket!!!! Kan du tänka dig ett orange tak? uähh /linnea-maria

Kristin sa...

Vilken jättefin låda! Precis sådan där man drömmer om att hitta. Priset var ju också ett fynd, förstod att du slog till på en gång! Fniss, jag är också sådan, vill börja måla på en gång, hinner inte vänta en sekund när jag är inställd på att piffa till något... min man blir mkt otålig på mig, att jag inte ens lägger ut skyddspapper under själva målningsobjektet eller så. Själv tror jag att jag är så skicklig med penseln att jag inte spiller *skäms*. För det mesta går det dock bra!

Ha det så bra!
Kram Kristin

Maria sa...

Villket fynd! Passar perfekt att ha tidningar i eller handdukar.

maiju sa...

Du har nog investerad bra dina 75 kr - blev jättesnygg och passar bra för tidningarna! Kul att se vilken text du väljer...=)

maiju sa...

Förresten, måste fråga att har du förändrat bloggens HTML-kod eller hur har du fått tre små bilder i rad eller två mellanstora bilder brevid varanda? Själv måste jag till och med minska små bilder för att få dem sida vid sida. Eller har det någonting att göra med bloggens rubrik??

Det ser så snyggt ut med bilderna i rad! =)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Nyyyyydelig blogg du har!! Fantastiske bilder , mmmmm:))

Ha en herlig uke !

Anonym sa...

Alldeles utmärkt tidningsförvaring - min låda som jag släpade hem och målade om fungerar numera som sängbord i stugan :)

Johnna G sa...

Vilket fynd! Sicken tur du hade som hittade den. Fin blev den också med färg. Har typ något liknande men inte alls lika fin... Kanske att jag får renovera min ;-)

Trevlig och skön vecka / Mariehill

Tankar tar tid sa...

Jättefin låda... och vad snabb du är! Målad och klar på nolltid. Hos mig hade den säkert fått stå ett bra tag innan jag tagit mig för att börja måla. Text på den kommer att bli "pricken över i:et"!
Christina

Anonym sa...

Hvor er den sød! -Den ser fantastisk ud med den hvide farve, og jeg glæder mig til at se den med tekst på.

Det er virkeligt et fund, og meget billigt!

Jennyshemochharmoni sa...

Superfin blev den! Verkligen bra att ha förvaring för alla sina tidningar också :) Ha en toppenbra vecka! KRAM

Marie sa...

Vilket fynd, lådan blev superfin! Kommer att bli jättesnyggt med en text på locket.

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Solsjö - Under en vind sa...

Men sååå läcker den blev!!! Tänk vad mycket det finns som har god potential om man bara tänker det i vitt! Förvaring för alla toppentidningar kan man dessutom inte få för mycket!
Ha det gott, kram!

ESMERALDAS HJERTE sa...

Det var virkelig en nydelig kiste, ingen begrensinger for hva som kan bli vakkert som hvitt.....

MAndsgsklem

Bella sa...

Tänk vad färg kan förändra mindre fint till underbart! Inspirationstidningar är något man gärna samlar på sig och är trist att behöva göra sig av med... Snygg, praktisk förvaring är alltid något man är på spaning efter. Själv har jag just knäckt en pilasterhylla med all mina tidningar.
//Bella

Millas hem sa...

Hej! Himla fin låda i vitt, har själv ett par i zink, de hade nog också varit fina vita, hm,svårt, gillar zink också väldigt mycket..
Kram Camilla