onsdag 6 juni 2007

Sommartider!

Ojdå, flera dagar har visst passerat utan att jag har uppdaterat bloggen! Till mitt försvar kan jag bara skylla på det underbara sommarvädret! Jag har verkligen tagit vara på eftermiddagarna och kvällarna, och tillbringat den mesta tiden utomhus! Vi har turen att ha sol i vår trädgård hela dagen, ända tills solen går ner, vilket gör att vi kan sitta ute till sent om kvällarna.

Jag har även ytterligare en anledning till utebliven uppdatering: Vi har nämligen skaffat båt och den kräver lite omvårdnad innan det är dags för sjösättning. Bor man som vi gör i en hamnstad med en fantastisk skärgård inpå knuten, så måste man nästan ha båt! Vi har haft det tidigare också, men sålde den i samband med husbygget! Nu kände vi dock att det var dags att köpa en ny båt, för nu har vi mer tid över än vad vi haft tidigare!

Bilderna jag visar är från idag: Sveriges Nationaldag, som bjöd på strålande sol, 26 grader varmt och molnfritt!

Vi har tillbringat dagen utomhus, och putsat på båten, grillat och spelat volleyboll. Ett gott svalt glas vin och lite jordgubbar efter grillmiddagen blev pricken över i!

Nu under sommarmånaderna kommer jag inte att uppdatera bloggen lika frekvent som tidigare, men antar att fler än jag tänker göra likadant. Det gäller ju att njuta av den korta men underbara svenska sommaren, och inte sitta inomhus vid datorn!

Kram på er alla!

Vi ses!
:)Anna


10 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Grattis till båtköpet! Hoppas på en fin sommar så ni kan utnytja den ofta. Även här har vi haft en fin dag med god mat och slapperi i solstolen. Hälsn. Linda

Interiørhuset sa...

så vakre bilder! Og gratulerer med den Svenske nasjonaldagen og båten=)
Ha det kjempe flott ute i sommerværet=)Klem

Marie sa...

Det låter som om ni har haft en härlig dag.

Sommarhälsning från Marie

Susanne sa...

Vilken härlig dag! Nej, sommaren är ingen tid för att sitta vid datorn. :-)
Ha det bra idag!

Eva Agnes sa...

Jättefina bilder Anna, på ert nationaldagsfirande... (långt ord).
Glasen och flaskan såg festligt ut. Och så härligt med sol hela dagen.
Kramar Eva Agnes

Jennyshemochharmoni sa...

Jättehärliga bilder! Ser verkligen inbjudande ut :) Ha en fortsatt härlig solig vecka! KRAM

Anonym sa...

Ohh vad härligt med en egen båt så här på sommaren. Tänk att få njuta så :)

Anonym sa...

Åh, ni verkar ha haft en härlig dag!..man kommer verkligen på sig själv med att...hoppsan..hur många dagar sen var det egentligen som jag la ut ett inlägg?!..får lite dåligt samvete men det är nog inte så många som tar sig tid att blogga i det här vädret!...Låter härligt med båten och att bo vid kusten! Min sambo har fixat med vår båt oxå och vi kommer väl att provåka den i älven innan den ska ut i havet. Ha det så skönt! Vi ses! Kram :)

Anonym sa...

Vad ni verkar ha haft en härlig dag! Jordgubbar är alltid rätt! Soliga kramar!

Anonym sa...

hihi, adressen föll bort! :lisasbibliotek.blogg.se