torsdag 24 maj 2007

Nya fynd!

Jag har gjort lite nya fynd - från Tradera och från Hemtex!

De söta vita påslakanen på den första bilden köpte jag igår på den nyöppnade Hemtex affären i vår lilla stad! Jag köpte 2 st set med påslakan och örngott för 350:-. Ordinarie pris var 299:- för ett! Det tycker jag var ett riktigt fynd!

Örngotten har jag ropat in på Tradera och de kom i lådan igår! 3 st i grovt vitt linne med vackra krusade band och vita monogram.

Silverbesticken "Franska Liljan" har jag ropat in från olika auktioner på Tradera. Häromdagen kom gafflarna så nu har jag en komplett uppsättning med både knivar, gafflar och skedar. Knivarna har vackra monogram som jag tycker är extra fint.

:)Anna

18 kommentarer:

Sara sa...

Vackra bestick=)
Det är roligt när man kan gör lite fynd=)

Interiørhuset sa...

så flotte ting du har fått tak i=) Det bestikket var super lekkert. Og kan man få for mye flotte tøy med monogram?? Tror ikke det nei=)

Bestefars Verksted. sa...

Så helig du var,nydelige ting !! Man blir jo så glad når man finner noe man har vært på jakt etter,lenge :) Skal på loppis kl 18,gleder meg som en unge på julaften,tjihi...... :) Ha en fortsatt fin dag !

Signes Vind sa...

Grattis till fynden. Speciellt besticken är ju fantastiska!

Anna sa...

aha, det är du som bjuder över mig på besticken. Men då börjar du bli klar nu och det är fritt fram för mig :0). Jag har precis fått mat och kaffeskedar.

Ha en härlig kväll (själv ska jag ut på fest med jobbet och hinner inte läsa alla bloggar förrän imorgon.)

Skatan sa...

Kul med besticken. Jag ångrar att jag inte slog till på HELA uppsättningen av fransk lilja för ett år sedan. De var ute på blocket, alla storlekar, 14 av varje...vilken segpropp man är ibland. Vad är 1000 beludas för sådana bestick? Nej, i stället fick vi nya, kantiga, moderna som glider ur händerna i julklapp...Ja, de var verkligen fina! Dina alltså, inte mina : I

Ann-Sofi sa...

Hejsan!

Fina saker du fyndat jag besöker din blogg lite då och då... titta gärna in hos mig också...
har även en tradera som jag säljer lite fina saker Avishfi heter jag där.

Mvh Frökensidenskär.

Marie sa...

Anna, vad du fyndar hela tiden. De där påslakanen såg väldigt intressanta ut, helt i min smak. Gamla örngott är såå vackra. Jättevackra bestick.

Ha en fortsatt fin kväll.
Kram Marie

LantlivsAnette sa...

Gud så fina köp..örngotten bara älskar jag..men vad är det jag ser det är ju mina monogram på dom
A H..Anette Hjerpe..då är dom ju mina ..fniss...och besticken är ju jättefina..kul att du hittat så många..Kram Anette

Husbilsresan sa...

Fina fynd du har gjort....jag har också ropat in gamla lakan och örngott på tradera...det är kul.
Besticken är också jättefina...riktigt rejäla gamla ...det är nåt att hålla i det =)Och sååå fint att duka med.
Ha det gott!Kram!

Anonym sa...

Så nydelige ting, er så fint med hvitt sengetøy, og ekstra fint var de gamle du har kjøpt! Super fine kniver også, har funnet noen som ligner på en bruktbutikk jeg også...

Ha en fin helg!

Anonym sa...

He, he...fler som spanat i nya Hemtex :-) Härligt med lite nytt i staden. Älskar Hemtex och är nöjd med deras kvalite. Har faktiskt jobbat på hemtex på kungsgatan en gång i tiden och sökte jobb i butiken nu innan den öppnade. Tyvärr hade de bara 50 % tjänster. Men shoppa där kan man ju alltid. Såg du det där lilla cafè bordet? det var jag bra sugen på, men det blev en kudde och en vit mysig pläd.

Erika
www.alfridashem.blogg.se

Anonym sa...

Vilka vackra fynd du har gjort !

Passar på att önska dig en trevlig helg också.

Kram Kram
Carina

n o r d i n g å r d e n sa...

Verkligt jättefina sängkläder och örngott!! Besticken där har jag med men skulle vilja ha ett par till, tror jag tappat bort ett par gafflar tyvärr... det är ju så fint att duka med men inget segt kött göre sig besvär med de där knivarna...ha en bra helg och sov gott i dina nya vackra sängkläder!! Mari.

Anonym sa...

Vilket sött fynd från hemtex. jag älskar hemtex reor!

Poppins sa...

Vilka fina fynd. Helst silverbesticken!

Eva Agnes sa...

Nejmen Anna, så fina saker du ropat in på Tradera och köpt på Hemtex. Härliga bestick och underbara örngott.
Lycka till med dem.
Kram Eva Agnes

Anonym sa...

Påslakanen såg ju riktigt gammeldags ut även fast de är nya!...söta örngott oxå...besticken är ju superfina..va bra att ha fått ihop en uppsättning!..såg att Terese bagateller samlar på samma sort! :)