onsdag 3 december 2014

Adventstider!

Nu är huset adventspiffat med ljusslingor, stjärnor, hyacinter, mossa, levande ljus och julrosor. Känner mig nöjd nu men väntar lite med granen! Den brukar vi införskaffa vid Lucia och så blir det även i år.

Denna jul kommer vi att ha granen i uterummet och den trivs också bäst där då det är svalt. Blir lite mer plats inne i vardagsrummet på så sätt också vilket inte är helt fel då vi bor ganska litet!

Vi planerar att fira jul hemma i vårt hus tillsammans med familjen, men i år kommer vi inte att ha ett traditionellt julbord då ingen av oss egentligen är sådär överförtjust i julmat. Dessutom äter vi LCHF sedan drygt 1,5 år och då är det en hel del som går helt bort vad gäller julmaten. Jag kommer istället att laga en julmiddag i amerikansk stil med fylld kalkon!

Gottebord blir det såklart, fast sockerfritt Finns så mycket man kan laga och baka även om man äter lågkolhydratskost, och glöggen gör jag själv på ekologiskt vin, glöggkryddor och lite ekohonung! Enkelt och mycket godare än den i min smak alltför söta vanliga glöggen...

Nedan ett litet collage från vårt adventspyntade hus!

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: