fredag 1 november 2013

Pumpor och ljus...

Hej!

Har lite svårt att förstå att det redan är november! Var tar alla veckor vägen? Snart är det dags att leta fram julpyntet:)

Jag önskar innerligt att vi inte får en extremvinter i år med 20 minus och tonvis med snö...Allt blir bara så besvärligt då. Men någon minusgrad och vacker frost får det gärna vara så att det gnistrar som om allt var strösslat med små diamanter! Det är så vackert och ger en härlig stämning! Nåja det är bara att vänta och se och sen gilla läget:)

Idag är det fredag och jag väntar en leverans av varor till butiken! Ljuvliga stora vita soppterriner, skärbrädor och ströare i porslin! Förväntan är stor och det ska bli så spännande att packa upp!

Nedan lite bilder från gårdagens smått Halloween pyntade hem! Vi har aldrig firat Halloween, inte ens när barnen var små. Däremot har vi alltid besökt kyrkogården på Allahelgona och tänt ljus för nära och kära som inte längre finns med oss.

På senare år har jag dock plockat in vissa valda delar av Halloween, detta med att pynta med pumpor! Jag målade mina vita då jag tycker de blir mycket vackrare än orange och gröna:)


Ha en härlig helg!


5 kommentarer:

FruFröjd sa...

Bra ide att måla pumporna vita. Det får jag göra nästa år ;)
Kram
Susanna

Fågel Blå sa...

Åhh så vackert!
Önskar dej en fin Alla helgona helg
Kram Kathrine

Med en doft av lavendel sa...

Önskar dej en skön allhelgona helg :)
kram Annika

Lena sa...

Tycker också det är finare med vita pumpor - lite väl "skrikigt" för mig med orange pumpor.
Hoppas inte heller på någon "extremvinter", lagom är bäst :)

Lilla jag sa...

Ängeln på väggen är helt underbar!