tisdag 15 oktober 2013

Oktober rum!

God eftermiddag!

Ja nog känns det att det är oktober idag! Mörkt och ruggigt hela dagen utan minsta tillstymmelse till sol! I alla fall där jag bor...Så jag tänder ljus, massor av ljus och tycker det känns ganska mysigt!

För några dagar sedan fick jag lite lust att pyssla och fixa, något som jag alltid får så här års! Passade på att utnyttja pysselandan och  målade några små pumpor vita! Fixade ett par egna ljuslampetter av antika tallrikar också när jag ändå var igång:) De passade perfekt i köket!

Jag gjorde lite fina fynd på en loppistur i fredags där jag hittade tallrikarna till mina ljuslampetter och en vacker antik häst! Blev verkligen glad över mina fynd och pållen passade bra ihop med golvuret från 1700-talet.

Helgen gick åt till att plocka lite mossa i skogen och sedan höstade jag till lite i trädgården, dekorerade utekrukor med mossa, ljung och äpplen samt plockade in några kvistar syrenhortensia!

Ha en skön kväll!5 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhhh så vackra underbara bilder du bjuder på,
Du har det så fint!
Önskar dej en fin Dag!
Kramar Kathrine

Lena sa...

Så fina bilder du visar! Kanske vi får se någon glimt från trädgården nästa gång ... .?
Ha en skön dag.
/Lena

Anna sa...

Tack Kathrine och Lena! Jag önskar verkligen att jag kunde visa lite fina trädgårdsbilder också men vi har inga uteplatser färdigställa och det är mest lera och gräs då vi gjorde en dränering i somras! Inget fint att visa med andra ord men nästa höst hoppas jag vi har hunnit med utsidan också:) Ha en härlig dag!

Kram!

:)Anna

Linnéa sa...

Lampetterna ser riktigt lyxiga ut. Fint.

FruFröjd sa...

Jättefin ljuslampett! Var har du köpt ljusarmen till lampetten? Kram susanna