måndag 17 september 2012

Njuta!

Hej!

Vilket fantastiskt väder vi har fått njuta av i helgen! Brittsommar med klarblå himmel och sol! Jag spenderade hela lördagen i trädgården, ansade rabatter och blommor i krukor, njöt i solen med ett glas vin på eftermiddagen och satt ute till solen gick ner! I går var vädret lika härligt och vi tog en skön långpromenad som avslutades med en glass i solen:)

Jag hoppas att resten av september blir lika härlig! Då är det helt ok med höst: - och när solen gått ner och det blir mörkt och lite kyligt så tänder jag massor av  ljusslingor, stearinljus och en brasa och njuter inne i värmen:)

Med önskan om en skön vecka!

5 kommentarer:

OlgaA sa...

Det tycker jag - helt OK med hösten!

Ha en fin fin vecka!

kramar/Olg@

Annas skattkammare sa...

Så vackra bilder! Härligt med fint väder, här har det inte varit lika fint, men jag tycker det är rätt mysigt med höst ändå.
Kram /Anna

Fröken C sa...

Vilken underbar helg du haft! Hösten är mysig när man kan tända massor med ljus o boa in sig:)

Kram C

Beas sa...

Ja, lite "väderåterbetalning" fick vi allt av sommaren så här i skarven mot hösten. Jag var också ute och röjde i trädgården. Det känns toppen att andas in den friska luften.

Shabby Chic Life sa...

Nice to meet your petty blog, beautiful house and nice shop! I Love everything. In my blog I'll show the pictures of your house and I hope you will find good.Sincerely
shabbychiclife-silvia.blogspot.it