fredag 6 juli 2012

Äntligen på plats!

Hemma igen nu efter en underbar semester i ljuva Toscana! Som tur är verkar det varma vädret som legat över Italien även ha kommit till Sverige! Ja det är bara att njuta nu...

Just nu njuter jag lite extra mycket eftersom våra soffor precis har anlänt! Stor lycka att få dem på plats och se att bilden jag hade i huvudet stämmer med verkligheten:)

Sofforna heter Watford deluxe och kommer från Mio. Vi valde en vit linneklädsel med fin struktur i och ben i oljad ek med mässingshjul. En extra finess är de sköna nackkuddarna som enkelt kan sättas dit. Ja jag är mer än nöjd över valet av soffor!

Lite fler kuddar behövs dock - älskar kuddar - men måste hitta just de rätta som passar ihop med gardiner och matta! Just nu har jag bara ett par gamla trotjänare i linne från Jeanne d'Arc Living med fransk text och en linnefärgad kudde med volanger i sofforna...

Fyndade ett snyggt gammalt rottingbord med hjul och skiva av glas på loppis häromdagen! Det har jag målat vitt och placerat vid fönsterväggen! Den stora glaskupan med antika tidningsrullar passade bra på rottingbordet och tar upp färgerna i gardinerna och kuddarna!

Ha en härlig helg!


5 kommentarer:

Sofia sa...

Underbara soffor & jättefint hem<3 Välkommen till min blogg om du vill.

Änglajord sa...

Hej Anna!
Du har ett så fantastiskt vackert hem! Helt Underbart!
Kram Karin

Anonym sa...

Dear Anna,

wonbderful pictures from a lovely Home!!!

Kind regards, Birgit

Fröken C sa...

Så snygga soffor:) Förstår att du är mer än nöjd!
O kuddar kan man aldrig få för många av;)))

Ha det gott!
Kram C

Ett Vitare Hem sa...

Åh så fina!
Ha en fin söndags eftermiddag!
Kram/Lena