onsdag 9 november 2011

En sliten skönhet!

Visst börjar det kännas nu! Att julen inte är så långt borta och att det börjar klia i fingrarna eftersom man vill börja pynta lite! Dekorera med mossa och kottar, tända massor av ljus, plantera hyacinter och smygstarta med lite glögg! Mysigt!

I veckan köpte jag årets första hyacinter! De om något ger verkligen en förnimmelse av jul!

Jag har fått flera leveranser av varor till butiken också och varje gång det kommer en leverans känns det som julafton när man får packa upp alla fina saker!

I fredags fick jag bl.a plocka upp denna lite luggslitna skönhet! En stor och ståtlig kandelaber som är tillverkad efter en gammal fransk förlaga! Den är lätt rostig och har massor av patina som gör den helt oemotståndlig!

Nästa vecka får jag jula till det ordentligt! Då får jag hem underbara små granar till butiken samt en leverans vackra ljusstakar, kandelabrar och söta adventslådor i vit zink!

Nu ska jag strax bege mig ut en sväng i skogen för att plocka lite mer mossa! Lika bra att passa på nu innan det fryser...

Ha en härlig dag!


4 kommentarer:

dagdrömmar i vitt sa...

Hej vännen, ja å vad man är sugen på nutt och jul!!!
Jag kan gå ut i trädgården och plocka mossa, hihi, hela gräsmattan har förvandlats till mossskog,,, får ta tag i det nästa sommar. Men nu ska jag passa på att nalla mossa...
Kramkram<3nettan

Anneli sa...

Stämmningsfulla bilder!
Nog är man lite sugen på julpyntandet nu....

Gillar den slitna rostiga ljusstaken, så härlig .

Kram Anneli.

Fågel Blå sa...

Hej!
Så mycket fint!
Väntar med spänning på ljusstaken!
Kramar Kathrine

Zinkhjärtat ♥ sa...

Jag har redan börjat julpyssla så smått:) Smakat glögg har vi också gjort:) Den här tiden är såå mysig!
Stor Kram Annelie ♥