onsdag 1 september 2010

Nästan som guld!

Hej på er!

Igår när jag var ute och gick min dagliga powerwalk gjorde jag en liten avstickare in skogen! Där hittade jag dessa underbara gyllengula kantareller! Gissa om jag blev glad:) Det fanns även massor av trattkantareller men de flesta var ännu för små för att plockas, så nästa vecka ska jag göra ett nytt besök i svampskogen! Kantareller är ju nästan som guld!

Åh, visst är det väl härligt att plocka svamp! Hjärtat slår fortare när man hittar en klunga gula fina kantareller, och sedan har man inte ögon för annat än att leta efter fler. Man går och kikar i marken hela tiden och blir nästan som "dagens ungdomar" som bara går och tittar på mobilen - hi hi!

Mitt köksbord lyser nu av härliga gula kantareller och ett par ljuvliga solrosor som förgyller hela min dag!6 kommentarer:

Mimmi sa...

Ja, håller med om att det är jättekul att leta kantareller! =)

Haha vaddå, syftar du på mig när vi var på lindex förut eller? Jag kan inte hjälpa att jag e så populär och får sms stup i kvarten ;)

Kraaam

Mor Grön sa...

Ja och de bästa är att de är aldeles gratis (vilket inte direkt är fallet med vanligt guld).

Pysselpalatset sa...

Aha, doften sprider sig hit till Knivsta... ummm ha det gott jeanette

Unknown sa...

Ja man blir alldeles lyrisk när man hittar dom härliga guldklimparna...:)...Kram/Annelie

Annika sa...

Vilken lycka att få finna skogens guld :)
Tyvärr har de inte kommit igång så mycket här i norr, eller så kanske jag kikade för mycket på mobilen istället för marken ;)

Ha en bra måndag :)

Helenas blogg sa...

oj så mycket fint du visar...underbara bilder=) ska kika vidare och samla inspiration=)/helena