onsdag 18 augusti 2010

I köket...

Hej på er!

Nu börjar allt återgå till det "normala" igen! Maken har börjat jobba efter semestern och skolorna har startat! På ett sätt känns det vemodigt att sommaren är slut men vi vet ju alla att det kommer en ny!

Något annat som får mig att känna lite vemod är att dottern som är 18 flyttar hemifrån i helgen för att gå en utbildning. Hon flyttar 60 mil vilket känns lite i hjärteroten ska ni veta. Men samtidigt vet jag ju att allt kommer att gå bra och att hon kommer att få så roligt - och det är ju ändå huvudsaken!

Ja, det är alltså lite blandade känslor i omlopp just nu och därför tryter inspirationen och därmed inläggen på bloggen. Det är ju lite att dona med inför denna flytt - mycket som ska fixas och packas.

Idag blir det ett par bilder från köket som det ser ut just nu! En bricka på bordet med lite höstkänsla kanske...På krokarna hänger små söta fröpåsar i väntan på plantering. Men det får bli nästa vår!

Ha en mysig dag!4 kommentarer:

Marita sa...

Oj vad långt bort hon flyttar!!! Hu, förstår att det känns både i hjärtat och magen vännen!! Vår son har tankar på att söka in till en skola som ligger ungefär lika långt bort från oss....han är 21 år och bor inte hemma längre...men det känns jobbigt när de ska bo så långt hemifrån. Man kan ju inte bara slänga sig in i bilen och "kvista" över om det skulle vara något....Men det går ju säkert bra, varför skulle det inte göra det?
kramar, Marita

Unknown sa...

Å vad fint du gjort på bordet,härliga färger...:)..Guud va kul för din dotter,hon kommer att få jättekul och massor med nya vänner...Å hon vet ju alltid var mamma finns..:))..Ha en toppendag..Kram/Annelie

Anonym sa...

Hej
Tittar till din blogg ibland då jag tycker du har för små bilder och mkt. text.
Var bättre förr!
Mvh en sybersyster!

Camillas vita villa sa...

Hej!
Är ofta inne på din blogg. Du har sååå fina bilder. Roligt att du gör collage av dina bilder.
Kram Camilla