onsdag 3 mars 2010

Tillspetsat!

Hej!

Jag har spetsat till en av provdockorna lite och klätt upp den i en korsett! Tyckte det var lite synd att gömma undan en så fin korsett i garderoben:)

På knoppbrädan hänger en galge med min sommardröm från Noa Noa! En ljuvlig klänning i crémevitt med spetsar och tyll. Längtar tills jag kan han den på mig igen...

De söta handledssmyckena har min påhittige mamma sytt av tubtrikå och spets (bra tips till den om inte orkar eller kan sticka ett par)! De är både vackra och varma och passar lika bra att bära till jeans som till en romantisk klänning/tunika!

Ha en skön dag!4 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Å vad fin du har gjort provdockan!
Är också på jakt efter en men det är svårt att få tag i! ;)
Fantastisk blogg du har!

Kram från Adela

Anonym sa...

Hej Anna!
Du har en" Grymt"härlig blogg bland.de finaste bilderna tror faktistk. Snälla visa din noa noa klänning lite bättre blev så nyfiken, på din beskrivning av den. O kan man beställa sådana handledtuber din mor gör? o vad kostar dom isåfall?
Ha en fin dag! Mvh Anna

Annas skattkammare sa...

Hej! Åhh så romantiskt och skirt du visar idag- bara njuter! =)
Kram /Anna

Helena sa...

Ååh så fin blogg du har och vilka underbara provdockor! Jag har under en längre tid tittat in till dig med jämna mellanrum, men först nu tar jag mig i kragen för att tacka för all inspiration... så tack, och jag ser fram emot att kika in på fler fina foton hos dig snart igen.

Varma hälsningar Helena, The Swenglish Home