torsdag 10 december 2009

Dekorationer!

Hej på er!

Nu pågår pyntandet för fullt här hemma och jag tycker det är så roligt! Fast man får ha lite diciplin för det är lätt att det blir förmycket.

Mitt pynt består mest av ljusstakar och kandelabrar, silversaker, vita textilier med röda monogram, små julgranar och granskott och en skål med röda äpplen. Det mesta dekorerar jag med material från naturen såsom mossa, tallris, granris, enris och kråkris!

Min kristallkrona har fått en girlang av just kråkris. Det påminner om lummer men är inte fridlyst, så det är bara att plocka:) Dagen till ära (Nobeldagen) har jag piffat matsalsbordet med kråkris - servetterna har fått en liten dekorativ kvist och en liten kula i fattigmanssilver. Mer behövs inte. "I det enkla bor det vackra" - var det ju en klok man som sa!

En annan dekoration som jag precis har skaffat är en järnfris i öppningen mellan kök och hall. den gillar jag väldigt mycket:)

Ha en mysig dag!


7 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina detaljer, gillar frisen jättemycket!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Tulipa sa...

Vackert och rent!
Det gillar jag!

Din fris är makalöst fin också...

trevlig torsdag!/ Mariette

Marie - Systrarna sa...

Så fint du har gjort! Bra tips med kråkriset, det ska jag leta efter. Om man vill ha fler kulor i fattigmanssilver kan man vara med i tävlingen på bloggen Systrarna! Välkomna!
/Marie

Kindred Roses sa...

Very Pretty. I like it!!
Blessing
Julie, Kindred Roses

C De-sign sa...

Jättefint...och du har så rätt...lite från naturen och allt blir så fint! Ha en stämningsfull tredje advent! Kram fr C

Micaela sa...

Det blev otroligt fin dukning när man tar in lite växter ifrån naturen!

C. Tvillingmamma sa...

oh så fint!