söndag 19 juli 2009

Tillbaka!

Hej!

Nu är jag tillbaka efter en veckas vistelse i Sveriges Trädgård, Blekinge!

Vi har haft en härlig vecka i min mans barndomsstad, med festival, god mat, härligt varmt sommarväder och underbara goa släktingar:)

Väl hemma igen så kan jag inte låta bli att förundras över hur mycket gräset kan växa på 7 dagar! Så skönt då för maken att han kan överlåta klippningen till Nisse, som klipper i ur och skur, och i stället göra något roligare!

Jag satte t.ex igång med att fixa om lite i hallen!

Ha en bra dag!
11 kommentarer:

Pysselpalatset sa...

hej, skönt när man har laddat batterierna... Då vill man hem ioch boa.... känner igen mig.vad fint det blev... kram jeanette

Körsbärsgården sa...

Godmorgon och Välkommen hem igen!

Vad härligt Ni låter att ha haft det! Det finns så många "pärlor" i Sverige och många gånger behöver de inte ens vara lång bort, de kan vara i ens nära omgivning fast man blivit hemmablind och inte ser dem.

Önskar Dig en skön start på veckan ifrån en Körsbärsgård där himlen är jämngrå och regnet faller. Gräsklippningen får vänta ännu ett tag.

Vänliga hälsningar från Karin.

Ett Vitare Hem sa...

Skönt att komma hem, vi åker snart ner till de trakterna för lite semester, hoppas på lite bättre väder än här bara ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

bikim sa...

Just beautiful pictures; very inspiring. Thanks for sharing.
Rosa from Portugal

Chubby Chieque sa...

Hoppas du hade haft skön och kul vistelse i Blekinge.

Radet bandet är verkligen så gudomligt. Som katolsk är det en helig ägodel av ens liv. Ta tillvara det fina radbandet du har och om du tror så alltid ge dig tur §:-)

Ha det!

LOPPISLIV sa...

Hej Anna! Välkommen tillbaka! Så du har varit i mina hemtrakter och besökt festivalen. Vi var i Göteborg förra veckan och missade den helt och hållet, men vi har ju varit där alla andra år, och nu har vi en tonåring i huset igen och en festival mindre skadar inte :-) Det blev Lisseberg och shopping istället. Letade rätt på butiken atomsphere men de hade semesterstängt. Gillar ditt klinker man kan se en skymt av på bilden, vi ska nämligen lägga in nytt i både kök och hall inom kort, just nu har vi terrakotta klinker i hallen och laminat i köket men ska he samma i båda rummen. Något liknande ditt i sandfärgat är jag ute efter nu. Alltid något projekt på gång :-)Ser att du har såna fina zink bokstäver, måste genast in i din webb butik och kolla om du har dem där till försäljning månne?? Ha en fin dag. Kramis Paula

Evelina sa...

Mysigt med semester, och Blekinge som är så fint! Kan det varit Östersjöfestivalen som fick sig ett besök av er..?

Ha det så gott, Kram Evelina

Lotta Sultan sa...

vilken fin blogg du har! hit kommer jag gärna tillbaka!

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anna!

Jättefina bilder som vanligt..!Verkligen fint med fotot som är taget genom spegeln där man ser den underbara gamla fönsterbågen ♥

Kram
Mia

Marie sa...

Hej Anna!

Låter som ni har haft en härlig vecka i Blekinge!

Vackra bilder, så fint när man fotograferar genom speglar, blir ett sånt djup i bilden.

Trevlig helg!
Kram Marie

Floralis sa...

Hej Anna!
Grattis till din nätbutik. Vet inte om jag missat den totalt eller om du nyligen startat den... : )
Den är fin i alla fall och härliga grejer till salu.
Däremot drar sidan hela tiden åt höger på ett märkligt sätt. Vet inte om det beror på att jag sitter vid en Mac. Kan vara en inställning hos mig men det är första gången det händer... Tänkte att du kanske vill veta om det är en inställning på själva webbshoppen som kan fixas till... : ))
Ha det gott!
/Anneli